net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

3 scooter που έχουν αφωνιστικά γονίδια!

3 αγωνιστικά GT scooter

Scooter! Μία κατηγορία λατρεμένη από πολλούς αναβάτες ανα τον κόσμο λόγω της χρηστικότητας και της άνεσης τους. Οι χώροι που παρέχουν αλλά και οι αξιόπιστοι κινητήρες τους τα καθιστούν πρώτη επιλογή για αυτούς που ψάχνουν έναν καθημερινό σύμμαχο στην μετακίνηση τους.

 
Βέβαια υπάρχουν διάφορες κατηγορίες scooter που μπορεί κάποιος να αγοράσει. Η επικρατέστερη κατηγορία στην Ελληνική αγορά είναι τα GT scooter και ο λόγος είναι απλός. Αυτή η κατηγορία μπορεί να ικανοποιήσει τα «θέλω» του κάθε αγοραστή, γιατί το κάθε GT scooter χαρακτηρίζεται από την ευελιξία, την άνεση χώρων, την δύναμη του και όλα αυτά χωρίς να πρέπει να θυσιάζει στον βωμό της βενζίνης πολλά ευρώ. Ο συνδυσμός όλων αυτών των χαρακτηριστικών κάνει την αγορά ενός GT scooter θελκτική.

Οι αστικές μετακινήσεις αλλά και τα πολύωρα ταξίδια δεν θα σταθούν εμπόδιο σε ένα scooter αυτής της κατηγορίας λόγω των ισχυρών κινητήρων αλλά και του αεροδυναμικού σχεδιασμού.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τρία "αγωνιστικά" scooter που με τους δυνατούς κινητήρες αλλά και με την σπορ σχεδίαση έχουν κερδίσει την καρδιά των Ελλήνων αναβατών ενώ ταυτόχρονα έχουν κυριαρχίσει στην κατηγορία τους.

 
  • Νίκος

    Δεν ξέρω αλλά εάν αυτά ονομάζονται gt πύραυλοι...Τότε το gti 300 abs people kymco που θα έπρεπε να ανήκει?Στα super moto; Ο βασιλιάς στα 300,poeple gti 300.

      1
  • ioannis.v

    kymco xciting 300r μακραν και με σουπερ τιμη.

      3
  • ΣΤΑΜΑΤΗΣ

    Στην κατηγορία αυτή το μόνο GT είναι το KYMCO GTI 300 που δεν επιδέχεται συγκρισεως.Κρίμα που δεν αναφερεται!

      3
  • Αντώνης

    To μπεβερλι με τα 21 αλογα , τι σχεση εχει με τα αγωνιστικα GT σκουτερ;;;

      14

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ