net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Repsol Honda στη κορυφή

Η εργοστασιακή Repsol Honda κατέχει την πρώτη θέση στη βαθμολογία των ομάδων, με διαφορά 89 πόντων, με τους δύο οδηγούς της, Νίκυ Χέιντεν και Ντάνι Πεντρόσα να κάνουν το ένα – δύο και στη γενική βαθμολογία των αναβατών και τη Repsol Honda να έχει σε κάθε αγώνα από έναν οδηγό της στο βάθρο.

 
Αυτό το φαινομενικό ρεκόρ συμπεριλαμβάνει : μια πρώτη, τρεις δεύτερες και τρεις τρίτες θέσεις για τον αμερικάνο ενώ ο ισπανός έχει δύο πρώτες, μια δεύτερη και δύο τρίτες θέσεις.
Η Camel Yamaha είναι η μόνη ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στην εργοστασιακή Honda, η οποία έχει αποκτήσει 280 βαθμούς από εννέα αγώνες.
Η Honda Fortuna είναι στη τρίτη θέση έχει ενισχυθεί από τις δύο νίκες του Μάρκο Μελάντρι, ενώ το άσχημο είναι πως αυτό το διάστημα έχει μόνο έναν οδηγό για να την αντιπροσωπεύει, αφού ο Τόνι Ελίας έχει τραυματιστεί.
Η ομάδα της Ducati Marlboro πάσχει επίσης από κακοτυχία, μετά από το συμβάν στη Καταλονία που έβγαλε και τους δύο αναβάτες της εκτός μάχης για αρκετό καιρό.
Ακόμη πιο πίσω είναι η Rizzla Suzuki με τα πρόσφατα καλά αποτελέσματά της που την έφεραν στη πέμπτη θέση, ενώ η Honda LCR με μόνο οδηγό τον νεαρό αυστραλό Κέισι Στόουνερ, συνεχίζει να ελπίζει για μια καλύτερη θέση.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ