net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

ΒΜW G 650 X-Country “Η αναβίωση”

Η κατηγορία των commuter εδώ και χρόνια έχει περάσει στο περιθώριο. Η καλοκάγαθη αισθητική των μοτοσικλετών της κατηγορίας είναι ένας από τους λόγους που οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες δεν είχαν την προτίμηση του αγοραστικού κοινού. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!

 
Η BMW με το X-Country επανέφερε στο προσκήνιο την κατηγορία και το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που θα μπορούσε αυτό να γίνει. Τα ισχυρά στοιχεία της μοτοσικλέτας της BMW είναι το χαμηλό ύψος της σέλας, οι μαζεμένες διαστάσεις και ο εύκολος χειρισμός της κατασκευής.

Το Χ-Country είναι μία μοτοσικλέτα που, αν και αρχικά δείχνει πως μοναδικός της αντίπαλος είναι η μοτοσικλέτα της Derbi Mulhasen, το μεγάλο πεδίο δράσης της θα την τοποθετήσει επάξια απέναντι στα μεσαία, μονοκύλινδρα on-off. Η ποιότητα κατασκευής είναι σε υψηλά επίπεδα, καθώς και η τιμή της μοτοσικλέτας, που στα 8.400 € είναι αισθητά μεγαλύτερη του ανταγωνισμού.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το X-Country αλλά και για όλη τη νέα σειρά της BMW μπορείτε να βρείτε στο τεύχος (06/07) του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ