net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To “παπί-σκυλί” είναι ελεύθερο!

Η Suzuki θέλησε να επιστρέψει δυναμικά στο παιχνίδι των παπιών, μετά από μια μεγάλη απουσία. Το νέο Address 125 είναι φρέσκο, νεανικό, με σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού, επιθετική εμφάνιση και αιχμηρό σχεδιασμό. Χαρακτηριστικά που δε το αφήνουν να περάσει απαρατήρητο.

 
Μετά από αρκετό καιρό, η Suzuki επιστρέφει δυναμικά στην κατηγορία των παπιών και με έναν εκπρόσωπο που έχει τα φόντα να ξεχωρίσει ανάμεσα σε μία… λίμνη γεμάτη με παπιά.

Ο νέος μονοκύλινδρος, αερόψυκτος κινητήρας 124 κ.εκ. της Suzuki κατασκευάστηκε με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση των επιδόσεων σε ικανοποιητικά επίπεδα. Εκτός από το σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού, διαθέτει καταλύτη και αισθητήρα οξυγόνου που του επιτρέπουν να περνάει με άνεση τις προδιαγραφές Euro 3.

Η εμφάνισή του είναι προκλητική και νεανική. Η επιθετική του όψη και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που το διαφοροποιούν από πολλά μοντέλα της κατηγορίας, ενώ προσοχή έχει δοθεί και στην ουσία, την οποία αντιπροσωπεύουν το καλό ψεκαστό μοτέρ του και ο περιφερειακός εξοπλισμός.
Το κόστος του είναι στα 1.890 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση ενώ στο τεύχος (12/07) Moto Τρίτη που κυκλοφορεί, μπορείτε να μάθετε τα πάντα για αυτό.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ