net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οδηγούμε την Κ1200R Sport

Συνδυάζοντας τα δυναμικά χαρακτηριστικά του “ντυμένου” S και την αγριάδα του “γυμνού” R, η BMW διεύρυνε την οικογένεια των Κ 1200 παρουσιάζοντας αυτή τη φορά την ενδιάμεση έκδοση αυτών, με μισό fairing και το διακριτικό R Sport, πάντα στα βαυαρικά πρότυπα.

 
Το K 1200 R Sport (και η σειρά Κ συνολικά) εντάσσεται στα πλαίσια αλλαγής του προφίλ της εταιρίας προς το πιο δυναμικό, επιλογή που διευρύνει σημαντικά και χαμηλώνει αισθητά ηλικιακά το target group της. Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας είναι η αίσθηση μοναδικότητας που μεταφέρει στον αναβάτη της.

Σε κάθε φανάρι “αδιάκριτα” βλέμματα κοιτάζουν επίμονα τη δίτροχη κατασκευή, ρωτούν γι’ αυτή και το νιώθεις πως είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σε ποιον δεν αρέσει να ξεχωρίζει; Όταν μάλιστα επιτυγχάνεται αυτό χωρίς εκπτώσεις στους τομείς της αξιοπιστίας, της ποιότητας ή της υποστήριξης μετά την πώληση, τότε το πράγμα αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Με μία BMW μπορείς να ξεχωρίζεις, αλλά ταυτόχρονα να την εμπιστεύεσαι στο 100% και αυτό σίγουρα αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα…
Μάθετε περισσότερα στο τεύχος (13/07) Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ