net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οδηγούμε το νέο Xciting 250i

Το νέο Kymco Xciting 250i δεν έχει όρεξη για αστεία. “Μιλάει” σοβαρά και βάζει τα δυνατά του για να εκπληρώσει την αποστολή του: να μεταφέρει, δηλαδή, με άνεση καθημερινά τον αναβάτη του. Άλλωστε, έχει όλα τα φόντα για να τα καταφέρει. Τώρα ακόμη πιο οικονομικό, με σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού.

 
Είναι ιδιαίτερα άνετο, διαθέτει μεγάλους χώρους, είναι αρκετά δυνατό στις χαμηλές στροφές, μπορεί να κρύψει τον όγκο και τα κιλά του και να κινηθεί με ευελιξία.
Πολύ θετικό είναι και το γεγονός ότι μπορεί να μετακινηθεί και έξω από την πόλη με άνεση, ακόμη και με δύο άτομα στη σέλα του. Στο κάτω-κάτω, ένα είναι σίγουρο: οι τομείς της άνεσης και των χώρων δεν πρόκειται ποτέ να απασχολήσουν τον αναβάτη του. Γιατί όλος αυτός ο όγκος θα έπρεπε να δίνει και κάποιο αντάλλαγμα και οι δύο παραπάνω τομείς είναι το βασικό δώρο του Xciting 250 στον ιδιοκτήτη του.

Η τοποθέτηση συστήματος ηλεκτρονικού ψεκασμού στον κινητήρα της Kymco είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση της ιπποδύναμης, η οποία φτάνει πλέον τους 22 ίππους στις 8.250 σ.α.λ. αλλά και μια μικρή μείωση της ροπής, η οποία δεν ξεπερνά πλέον τα 2,1 kgm στις 6.500 σ.α.λ.. Νέος είναι και ο λόγος συμπίεσης, ο οποίος ανέρχεται στο 10,6:1.
Μάθετε περισσότερα για το νέο μοντέλο της Kymco στο τεύχος (15/07) Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ