net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Think Green με τη Suzuki

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον και στα προβλήματα που δημιουργούνται από την ανθρώπινη δραστηριότητα, η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. ανακοίνωσε για το 2008 ένα μεγάλο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υπό το μήνυμα - παρότρυνση Think Green.

 
Συγκεκριμένα, για κάθε καινούριο αυτοκίνητο Suzuki που θα πωλείται από το επίσημο δίκτυο της Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε., η εταιρεία, σε συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, θα φυτεύει ένα δέντρο σε περιοχές που έχουν πληγεί από φωτιές. Παράλληλα, η εταιρεία αναλαμβάνει τόσο το κόστος της φύτευσης, όσο και της άρδευσης των δέντρων, ώστε να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά τους στο μέλλον.

Για το 2008 υπολογίζεται ότι θα φυτευτούν 17.000 δέντρα, που αναλογούν σε έκταση περίπου 2.000 στρεμμάτων. Δηλαδή, θα ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του ένα μεσαίου μεγέθους δάσος, τόσο χρήσιμο και απαραίτητο για τη χώρα μας.

Η προσπάθεια αυτή της Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. θα γνωστοποιηθεί στο ευρύ κοινό μέσω καταχωρήσεων, ενώ κάθε νέο Suzuki θα φέρει στο πίσω μέρος του ένα διακριτικό αυτοκόλλητο Suzuki - Think Green. Παράλληλα, στις εκθέσεις των επίσημων εμπόρων του δικτύου Suzuki σε όλη τη χώρα, θα αναρτηθούν αφίσες και αυτοκόλλητα που επίσης θα επικοινωνούν το μήνυμα Think Green.

Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε., μέσω του προγράμματος αυτού, έχει στόχο τόσο την άμεση αποκατάσταση χιλιάδων δέντρων, όσο και την ευαισθητοποίηση του κοινού στην κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος με πρακτικά μέσα. Στο μέτρο που μας αναλογεί, όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο, ώστε να κληροδοτήσουμε στη νέα γενιά έναν πλανήτη με μέλλον.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ