net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμάζουμε στην Ιταλία τις Vintage & Touring

Αν υπάρχει ένας Ευρωπαίος κατασκευαστής που να έχει άποψη και θέση για τις custom μοτοσικλέτες, αυτός είναι η Μoto Guzzi. Το μοντέλο California, με προϊστορία που ξεκινά από την δεκαετία του 70, συνεχίζει να αποτελεί την Ιταλική άποψη περί cruising στις μέρες μας.

 
Αν θέλει κανείς να βιώσει στο 100% την ξεχωριστή αίσθηση των Guzzi, η California αποτελεί μονόδρομο. Αποτελεί ένα μοντέλο που περισσότερο από κάθε άλλο στην γκάμα της εταιρείας, συνδέει το παρελθόν με το παρόν, πρεσβεύοντας τις κλασσικές αξίες της Moto Guzzi.

Μπορεί η California να μην αποτελεί ένα τεχνολογικό θρίαμβο και μπορεί να μην εντυπωσιάζει στην εποχή των 170+ ίππών και των 300 χλμ / ώρα, αλλά η επιτυχία της έγκειται στο γεγονός ότι καταφέρνει να είναι απόλυτα κλασσική και ταυτόχρονα λειτουργική, ποιοτική και άψογα στημένη για μοτοσικλέτα αυτού του είδους.

Ο αερόψυκτος εγκάρσια τοποθετημένος V2 των 1100 κ.εκ. (για την ακρίβεια 1.064), βρίσκει στην California μια από τις καλύτερες εφαρμογές του, προσφέροντας χορταστική ροπή, ισχύ που θα καλύψει οποιαδήποτε απαίτηση και κυρίως ήχο, που κερδίζει επάξια το βραβείο του καλύτερου soundtrack ανάμεσα στα μοντέλα της Guzzi.

Περισσότερα για την Moto Guzzi California Vintage αλλά και την California Touring, μπορείτε να βρείτε στο τεύχος Νο2 του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ