net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυθεντικά «Βαυαρικό», απίστευτα γρήγορο!

Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο K 1300S στην full extra έκδοση του, πράγμα που σημαίνει εξοπλισμός με στοιχεία όπως ABS, ESA II , ASC (Traction Control), trip computer και Shifter. Προσθέστε σε αυτά τον νέο 1300άρη κινητήρα και τις sport touring αρετές και το άθροισμα μας κάνει K 1300S!

 
Όπως πάντα, οι Γερμανοί επιδεικνύουν μια ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία, όσον αφορά στον τρόπο σκέψης, και στην κατασκευή ιδιαίτερων μοτοσικλετών. Μπορεί πρόσφατα να έκαμψαν λίγο τις αντιστάσεις τους, αλλάζοντας του κλασσικούς βαυαρικούς διακόπτες με εκείνους που απαντώνται σε όλες τις υπόλοιπες μοτοσικλέτες, όμως μέχρι εκεί και μη παρέκει. Το μοντέλο K1300S και paralever (πίσω) διαθέτει, και duolever (μπροστά), αλλά και άξονα στην τελική μετάδοση. Φυσικά και διαθέτει ABS –αναπόσπαστο κομμάτι του εναλλακτικού μπροστινού συστήματος, ενώ στο μοντέλο της δοκιμής μας υπήρχαν και τα συστήματα ESA, Traction Control, αλλά και shifter.

Το K1300S είναι δυνατό. Είναι πολύ δυνατό.Είναι πάρα πολύ δυνατό. Ανοίγοντας τέρμα το γκάζι από τα 160, περνάμε σε Warp Speed, και σε λίγο τα 250 είναι πια παρελθόν, τραβάμε συνεχώς μπροστά…

Περισσότερα για το BMW K 1300S, μπορείτε να βρείτε στο τεύχος νο15 του Moto Τρίτη που θα κυκλοφορήσει στις 21/07.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ