net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μπορεί οι εξωτερικές διαστάσεις του Honda PCX να μην είναι οι πλέον μίνιμαλ, αλλά θα ελιχθεί με τη χάρη ποδηλάτου.

Οι αιχμηρές γωνίες, η επιθετική αύρα που εμπνέει και τα sport χαρακτηριστικά της εμφάνισής του Kymco Agility, δικαιώνονται όταν ανοίξει το γκάζι.

H πολιτισμένη και φιλική λειτουργία του Honda Lead εγγυάται ότι δε θα τρομάξει αναβάτη και επιβάτη.

Οι παραδοσιακές αξίες στη Vespa LX 150 συνυπάρχουν αρμονικά με σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές στον κινητήρα, στα φρένα και στις αναρτήσεις.

Η ευκολία χειρισμών του Piaggio Liberty το καθιστά μια άριστη πρόταση ακόμη και για αρχαρίους.

Οι 16άρηδες τροχοί του Honda SH αλλά και η ποιοτική λειτουργία των αναρτήσεων του εξασφαλίζουν την απαιτούμενη σταθερότητα.

Μεταχειρισμένα scooter έως 150 κ.εκ.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η αγορά μεταχειρισμένης μοτοσικλέτας μοιάζει ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα. Αυτό συμβαίνει και με την κατηγορία των scooter έως 150 κ.εκ.

 
Η δημοφιλέστερη κατηγορία δικύκλων στη χώρα μας είναι γνωστό ότι αφορά στα scooter. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την αγορά του μεταχειρισμένου, αφού και εκεί, η πρακτικότητα αλλά και η ευκολία χρήσης των συγκεκριμένων μοτοσικλετών παραμένει. Το αποτέλεσμα είναι ότι με ιδιαίτερα προσιτές τιμές μπορεί κανείς να αγοράσει ένα αξιόπιστο και οικονομικό scooter που θα τον ικανοποιήσει τόσο στην ασφυκτική κίνηση εντός πόλης, ενώ δεν θα του αρνηθεί και ικανοποιητικού επιπέδου μετακίνηση εκτός αυτής, τηρουμένων πάντα των αναλογιών.

Παραθέτουμε επτά επιλογές μεταχειρισμένων scooter που δεν ξεπερνούν τα 150 κ.εκ. (η ακριβής χωρητικότητα τους μπορεί να είναι λίγο παραπάνω, αλλά σε κάθε περίπτωση κάτω από τα 160 κ.εκ.), από τέσσερις φίρμες που ούτως ή άλλως κυριαρχούν στο συγκεκριμένο τομέα. Πρόκειται για την Honda, την Kymco την Piaggio και τη Suzuki.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ