net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Honda CBF 125i συνδυάζει τη χαμηλή τιμή με την αξιοπιστία.

Το SYM Wolf 125i αποτελεί μια από τις οικονομικότερες προτάσεις στην κατηγορία.

Δύο οικονομικά street στα 125 κ.εκ.

Η κατηγορία των μοτοσικλετών 125 κ.εκ. είναι γνωστή για την οικονομία που προσφέρει. Υπάρχουν, όμως, ανάμεσά τους κάποια μοντέλα που ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο για την οικονομία τους.

 

Τα πλεονεκτήματα μιας μοτοσικλέτας 125 κ.εκ. είναι αρκετά. Πρώτα απ’ όλα η ευκολία που προσφέρουν, ιδιαίτερα σε άπειρους αναβάτες. Ένα μοτοσικλετάκι 125 κ.εκ. μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα ενός πιτσιρικά που μόλις απέκτησε το δίπλωμα και θέλει να νιώθει τον συμπλέκτη στο αριστερό του χέρι. Επιπλέον, μπορούν να αποτελέσουν το δεύτερο βήμα, μετά από ένα μικρού κυβισμού παπί ή scooter. Πάνω στη σέλα τους, ο αναβάτης μόνο εμπειρίες μπορεί να συγκεντρώσει, εμπειρίες που θα αποδειχτούν υπερπολύτιμες για τη μετέπειτα μοτοσικλετιστική του… καριέρα.

Η ευκολία αυτή, όμως, δε στοχεύει μόνο τους άπειρους αναβάτες, αλλά κι αυτούς που επιθυμούν ένα πρακτικό και εύκολο μοτοσικλετάκι για την καθημερινή τους μετακίνηση. Για αυτούς παίζει σημαντικό ρόλο και το δεύτερο πλεονέκτημα της κατηγορίας: η οικονομία. Τα μοτοσικλετάκια των 125 κ.εκ. δεν είναι εξοπλισμένα με την αφρόκρεμα της τεχνολογίας, γιατί πολύ απλά δε τη χρειάζονται. Σε συνδυασμό με τους μικρούς κινητήρες, το κόστος απόκτησής τους είναι μικρό. Παράλληλα, και η χρήση τους κοστίζει ελάχιστα στον αναβάτη. Χαμηλή κατανάλωση, οικονομικά service και σχεδόν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας λογίζονται ανάμεσα στα θετικότερα των στοιχείων μιας τέτοιας μοτοσικλέτας.

Σε αυτή την κατηγορία ξεχωρίζουν οι παρακάτω προτάσεις, οι οποίες καταφέρνουν να συνδυάσουν ιδανικά το χαμηλό κόστος απόκτησης και χρήσης με την αξιοπιστία που συνοδεύει το όνομα της κατασκευάστριας εταιρείας τους.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ