net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο ρόλος των ελαστικών είναι πρωταγωνιστικός στη συμπεριφορά μιας μοτοσικλέτας. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για sport μοτοσικλέτες.

Τα Bridgestone Battlax S20 είναι sport λάστιχα, κατάλληλα για πολιτική χρήση. Δεν θα κάνουν ρεκόρ στην πίστα, θα κυκλοφορήσουν στην πόλη τον χειμώνα. Ισορροπία.

Aφιέρωμα: Ελαστικά Σπορ Μοτοσυκλετών

Οριακό κράτημα. Αυτό καλούνται να προσφέρουν τα ελαστικά στις σπορ μοτοσυκλέτες, σωστή συμπεριφορά σε απαιτητικές συνθήκες. Μεγάλες ιπποδυνάμεις, υψηλές ταχύτητες, βαθύ στρίψιμο και επισκέψεις σε πίστες.

 
'Οσες φορές έχουμε κάνει ένα αφιέρωμα σε λάστιχα, είτε μιλάμε για παπιά και σκούτερ, αλλά και για πιο εξειδικευμένες κατασκευές, πάντα ξεκινάμε λέγοντας πως ο ρόλος τους είναι πρωταγωνιστικός τουλάχιστον

Ίσως μια ακόμη επανάληψη να ακούγεται καταχρηστική, αλλά για όσους φίλους δεν έχουν συναντήσει πρότερα αφιερώματα του Moto Τρίτη ας το ξαναπούμε: Το λάστιχο είναι το σημείο επαφής με τον δρόμο. Ακόμη και μια σπουδαία μοτοσυκλέτα με λάθος λάστιχα δεν πάει πουθενά, χαραμίζεται.

Σκεφτείτε τώρα πως εδώ μιλάμε για σπορ μοτοσυκλέτες, δηλαδή εκεί που συναντιέται όλη η νέα τεχνολογία, για μεγάλες ιπποδυνάμεις και ανάλογες απαιτήσεις σε περιθώρια κλίσης, πανίσχυρα φρένα και όλα όσα αυτά συνεπάγονται. Η επιλογή ελαστικών εδώ είναι ακόμη πιο κρίσιμης σημασίας. Διότι άλλο είναι να γλιστρήσεις με 40 χ.α.ώ. και άλλο με 240.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ