net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η φιλοσοφία του Kando διέπει ολόκληρο το οικοδόμημα της Yamaha.

Kando εγγυημένα

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις ανακοινώσεις τύπου της Yamaha τα τελευταία χρόνια, ίσως δεν έχετε ακούσει το “kando”. Είναι μια ιαπωνική λέξη που μεταφράζεται ως “Το αίσθημα της ικανοποίησης και του ενθουσιασμού που εισπράττει ο πελάτης από ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που του προσφέρεται”.

Θέλοντας λοιπόν η Yamaha να εξασφαλίσει πως όλο της το δίκτυο θα παρέχει υπηρεσίες στο ίδιο υψηλό επίπεδο, έχει θεσπίσει κάποιες διεργασίες. Ας γνωρίσουμε τη Yamaha Technical Academy, την Τεχνική Ακαδημία της εταιρείας. Μέσω ενός δικτύου διαρκούς εκπαίδευσης οι μηχανικοί που θα συναντήσετε στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Yamaha, θα έχουν περισσότερα κοινά πέραν από πανομοιότυπες φόρμες. Θα έχουν περάσει μια διαδικασία εκπαίδευσης και σταδιακής πιστοποίησης που εγγυάται σε εμάς, τους τελικούς καταναλωτές πως ξέρουν πολύ καλά όλα τα μυστικά του δικύκλου μας. 

Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους, λαμβάνουν διαρκώς ενημερώσεις για όλες τις νέες τεχνολογίες της εταιρείας, ενώ η ίδια η Yamaha φροντίζει για τη συνεχή τους κατάρτιση με πρακτικές διαδικασίες όπως το e-Learning μηχανικών.

Είναι δε τόσο σίγουρη για τα αποτελέσματα της δουλειάς τους που κάθε δύο χρόνια διοργανώνει Grand Prix μηχανικών Yamaha και οι νικητές από κάθε ήπειρο συγκεντρώνονται για την Τελική Φάση στην Ιαπωνία.

Ελεύθερη γνώση
Ένας ωραιότατος τρόπος για να κερδίζεις την εμπιστοσύνη του πελάτη είναι η διαφάνεια. Αντί να το παίζεις μέγας μάγιστρος της μοτοσυκλέτας, μπορείς πολύ απλά να μοιράζεσαι τη γνώση. Η ιστοσελίδα της Yamaha βρίθει από πληροφορίες που συνήθως θα περιμέναμε να ανήκουν σε κλειστά επαγγελματικά δίκτυα πίσω από πόρτες προστατευμένες με κωδικούς: Πλήρεις κατάλογοι ανταλλακτικών, manuals δικύκλων, αναλυτικά τεχνικά σχεδιαγράμματα για όλα τα δίκυκλα της εταιρείας, ακόμη και εφαρμογή για αναζήτηση όλων των επισήμων ανακλήσεων μοντέλων Yamaha.

Όλα αυτά ευρέως διαθέσιμα, χωρίς κωδικούς, χωρίς περιορισμούς, για να δεις τι είναι αυτό που σου λέει ο μηχανικός σου, να δεις τα ανταλλακτικά σου, να μάθεις και να συζητήσεις μαζί του αντί να περιμένεις στα τυφλά τα μαγικά του!

Kando σωστά
Το Kando για τη Yamaha έχει αναχθεί σε φιλοσοφία λειτουργίας και διέπει όλο το εύρος δραστηριοτήτων της. Από τη σχεδίαση των δικύκλων της ως και την εξυπηρέτηση στο πιο μικρό συνεργείο του δικτύου της. Κάπως έτσι καταλήγουμε σε ένα πλήρες σύνολο. Ποιος δε θέλει να πάει σε ένα συνεργείο όπου θα κατανοήσουν τις ανάγκες του, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του και θα του προσφέρουν τεχνολογική υπηρεσία και service στη υψηλότερο δυνατό επίπεδο; Αυτό είναι το εξουσιοδοτημένο δίκτυο service της Yamaha.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ