net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η άγρια εκδοχή του XSR700

Η άγρια εκδοχή του XSR700

Η άγρια εκδοχή του XSR700

Η άγρια εκδοχή του XSR700

Ακόμα πιο τσαμπουκάς

Το νέο μοντέλο της Yamaha συγκεντρώνει αρκετά ρετρό στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει. Φαίνεται ότι αυτό δεν ήταν αρκετό για την Motomax, που ήθελε να του δώσει μια πιο άγρια και σκοτεινή νότα.

 
Ο Thomas και ο Christophe, χρησιμοποίησαν ως βάση ένα XSR700 με στόχο να του προσδώσουν  μια πιο αγριεμένη και πολεμική εμφάνιση. Σε αυτό συμβάλουν τα νέα ελαστικά μεγάλης διαμέτρου motocross, που μετατρέπουν την μοτοσυκλέτα σε εκσκαφέα, όταν βρεθεί σε χωμάτινη διαδρομή.
 
Το κουστούμι ήρθε κατευθείαν από την Γερμανική εταιρία JvB-moto και η εξάτμιση της Zard βάφτηκε σε μαύρο ματ χρώμα. Για τη σέλα έχει χρησιμοποιηθεί καφέ δέρμα, ενώ το ψυγείο και όλα τα προστατευτικά είναι βουτηγμένα στην μαύρη ματ απόχρωση του συνόλου.

Οι χειρολαβές έχουν clean look, καθώς τα καλώδια περνούν εσωτερικά τους και τα γκριπ της Bitwell έχουν την ίδια καφέ δερμάτινη εμφάνιση, για να ταιριάζουν με τη σέλα. Ο μπροστινός προβολέας είναι βαμμένος σε κίτρινο χρώμα και συμπληρώνει τη διχρωμία μαύρο κίτρινο, που είναι εμπνευσμένη, από τα αντίστοιχα χρώματα των αγωνιζομένων,  της John Players Special, των δεκαετιών 70 και 80.

Είπαμε είναι άγριο και το δείχνει. Τα καλάμια και το πίσω μέρος του πλαισίου έχουν υποστεί μετατροπές, με αποτέλεσμα η μοτοσυκλέτα να χαμηλώσει 5 εκατοστά. Τοποθετήθηκαν μπότες στα καλάμια, για να απολέσουν το ανεπιθύμητο look του χρωμίου. Τέλος, οι λαιμοί της εξάτμισης τυλίχθηκαν με ειδική ταινία θερμοαπαγωγής.

Ένας μπαρουτοκαπνισμένος τσαμπουκάς, που δεν διστάζει να το δείξει, από όποια γωνία και αν τον κοιτάξεις.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ