Αυτό το «διεστραμμένο» παπί είναι σαν να βγήκε από κόμικ

Εντάξει, η φαντασία δεν έχει όρια αλλά ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ; Δείτε αυτή την… Φρανκενσταϊνική δημιουργία που κάποτε ήταν ένα Super Cub και τώρα είναι κάθε άλλο από αυτό!

Θυμάστε πώς, στα κόμικς, όταν ο ήρωας ή κάποιο αντικείμενο τράκαρε κωμικά με κάποιο όχημα, εμφανίζονταν «συμπιεσμένα» για χάρη της κωμωδίας; Μάλλον κάτι τέτοιο σκεφτόταν ο δημιουργός αυτού του δίκυκλου, που μοιάζει σαν να έχει φάει κουτουλιά με τοίχο! Αυτό είναι (ή ήταν…) ένα Honda Super Cub, το οποίο έπεσε στα χέρια ενός Ιάπωνα customizer.
 
Τι ήταν το πρώτο πράγμα που του συνέβη; Απλούστατα, ο δημιουργός του το «έκοψε» στην μέση, κονταίνοντας σημαντικά τον κύριο σωλήνα του πλαισίου. Έτσι, το μεταξόνιο μειώθηκε δραματικά, με το κωμικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Φυσικά σε μια τέτοια κατασκευή, ο κινητήρας δεν χωρά πλέον στο κέντρο του πλαισίου. Τι έκανε ο customizer; Απλά, τοποθέτησε… 2 κινητήρες στο μοντέλο, έναν δεξιά και έναν αριστερά!
 
Κατά τα άλλα, τα «βασικά» στοιχεία της εμφάνισης του Cub δεν εξολοθρεύθηκαν εντελώς, αφού η χαρακτηριστική ποδιά βρίσκεται στο μοντέλο, όπως και το τιμόνι που παρέμεινε απείραχτο σε εμφάνιση. Πιστεύετε ότι μπορεί να οδηγηθεί κανονικά αυτό το πράγμα; Σίγουρα τον ίδιο τον customizer, μάλλον δεν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο… Και καλά κάνει!