Best Moto 2019: Κερδίστε 3 ζευγάρια γάντια

Πάρε τώρα μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα από τα 3 ζευγάρια γάντια της Seventy Degrees.

Ψήφισε εδώ και διεκδίκησε 4 μοτοσυκλέτες και 65 ακόμα μοναδικά δώρα.

Το Best Moto, o θεσμός που αναδεικνύει την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο scooter της χρονιάς, συνεχίζεται και φέτος. Αυτή τη φορά όμως εκτός από τις 4 μοτοσυκλέτες που θα κερδίσουν οι μεγάλοι νικητές, θα κληρωθούν και 65 ακόμα μοναδικά δώρα από κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου. Η ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ κάνει δώρο σε 3 τυχερούς από ένα ζευγάρι γάντια της Seventy Degrees.

Πιο συγκεκριμένα θα δοθούν τα γάντια:

SD-C13: Πλήρως αδιάβροχα γάντια κατασκευασμένα από δέρμα με προστατευτικό στις αρθρώσεις και ενίσχυση PVC στην παλάμη. Είναι αποτελεσματικά στις χαμηλές θερμοκρασίες χάρη στην εσωτερική επένδυση Thinsulate.

SD-C16: Ελαφρύ και άνετο γάντι ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις, αφού δεν εμποδίζει το χειρισμό της μοτοσυκλέτας. Διαθέτει προστατευτικό από PVC στις αρθρώσεις, ενώ η παλάμη έχει ενισχυθεί με δέρμα ανθεκτικό στην τριβή.

SD-C17: 100% αδιάβροχα γάντια κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, όπως δέρμα, neoprene και εύκαμπτο Stretch Fabric με εσωτερική μόνωση. Διαθέτουν προστατευτικό στις αρθρώσεις και επιτρέπουν το χειρισμό οθόνης αφής.


Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Ι. Π. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ για την ευγενική χορηγία των δώρων.