Best Moto 2019: Κερδίστε 7 διελεύσεις ΚΤΕΟ

Πάρε τώρα μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε μια από τις 7 διελεύσεις ΚΤΕΟ.

Ψήφισε εδώ και διεκδίκησε 4 μοτοσυκλέτες και 65 ακόμα μοναδικά δώρα.
 
Το Best Moto, o θεσμός που αναδεικνύει την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο scooter της χρονιάς, συνεχίζεται και φέτος. Αυτή τη φορά όμως εκτός από τις 4 μοτοσυκλέτες που θα κερδίσουν οι μεγάλοι νικητές, θα κληρωθούν και 65 ακόμα μοναδικά δώρα από κορυφαίες επιχειρήσεις του χώρου.

Τα Mr. ΚΤΕΟ κάνουν δώρο 7 διελεύσεις σε 5 τυχερούς από την Αθήνα και 2 από τη Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζοντας ότι οι μοτοσυκλέτες τους είναι σε θέση να κινούνται χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τον αναβάτη ή τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 6 καταστήματα Mr. ΚΤΕΟ σε όλη την Ελλάδα, τα οποία λειτουργούν σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον. Η γραμματεία και το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει άμεσα κάνοντας τη διαδικασία ελέγχου του οχήματός σας απλή, εύκολη και γρήγορη, αφού δεν ξεπερνάει τα 30 λεπτά. Στα Mr. ΚΤΕΟ παρέχουν πιστοποιημένες υπηρεσίες με μοναδικό στόχο την ασφάλειά σας.

Μέσα από την ιστοσελίδα www.mrkteo.gr μπορείτε να ενημερωθείτε έγκαιρα για το πότε πρέπει το όχημά σας να περάσει από τεχνικό έλεγχο και να κλείσετε ραντεβού online. Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνουν τα Mr. ΚΤΕΟ να ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά είναι η εκπτωτική κάρτα Yes Bonus Card, με την οποία έχετε ειδικά προνόμια και προσφορές. Μια ακόμα υπηρεσία που προσφέρουν τα Mr. ΚΤΕΟ είναι η Pick Up Delivery. Αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος μπορείτε να καλέσετε και να κανονίσετε να παραλάβουν το όχημά σας από το σημείο που σας βολεύει, να πραγματοποιήσουν τον τεχνικό έλεγχο και να το επιστρέψουν χωρίς καμία επιβάρυνση. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα υπενθύμισης για να περάσετε KTEO μέσω, e-mail, SMS ή τηλεφωνικά για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. 

Ευχαριστούμε θερμά τα Mr. ΚΤΕΟ για την ευγενική χορηγία των τεχνικών ελέγχων.