Dainese D-AIR σε προνομιακές τιμές

Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά των Papastavrou Shops και αποκτήστε ένα μπουφάν ή δερμάτινη φόρμα με αερόσακο της σειράς D-AIR. Δείτε πώς θα κάνετε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας.

Τα Papastavrou Shops σε ειδική συμφωνία με την DAINESE, παραλαμβάνουν συγκεκριμένο αριθμό προϊόντων D-AIR. Ενημερωθείτε για την πρωτοποριακή ασφάλεια που παρέχουν. Μπορείτε με μια προκαταβολή από σήμερα έως 31/12/18 να δεσμεύσετε και να αποκτήσετε ένα από τα εκατό D-AIR σε προνομιακή τιμή!

Πιο συγκεκριμένα:

D-AIR RACING Misano Suit
Από 2.199,95 ευρώ, μόνο 1.250 ευρώ


D-AIR RACING Misano Jacket
Από 1.499,95 ευρώ, μόνο 990 ευρώ


D-AIR RACING Cyclone Jacket
Από 1.799,95, μόνο 1.190 ευρώ



Το σύστημα D-AIR RACING φέρει επιπλέον προστασία ώμου με αερόσακο πιστοποιημένο συμφώνα με το πρότυπο ΕΝ 1621/4. Επίσης, περιορίζει την κλίση του κεφαλιού σε σχέση με το λαιμό και μειώνει την κίνηση του κράνους στην διάρκεια της πτώσης. Ταυτόχρονα, μειώνει τον κίνδυνο άμεσης επίπτωσης στις κλείδες ώμου.

D-AIR RACING είναι το ευφυές σύστημα προστασίας βασισμένο σε αερόσακους για αναβάτες μοτοσυκλέτας για αγωνιστική και τουριστική χρήση. Ευφυής ρουχισμός είναι η τεχνολογία που μπορείτε να φορέσετε χάρη στην πρωτοποριακή ενσωμάτωση της εξειδίκευσης διάφορων τομέων όπως είναι η ηλεκτρονική, η μηχανολογία και η εργονομία, ενσωμάτωση η οποία καθίσταται εφικτή από ένα άλλο πεδίο εξειδίκευσης - αυτό του σχεδιασμού ασφαλείας προσαρμοσμένο στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό το ευφυές σύστημα προστασίας ανιχνεύει τις επικίνδυνες καταστάσεις και αυτόματα ενεργοποιεί τους ειδικούς αερόσακους γύρω από το σώμα του αναβάτη.

Το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ αποτελείται από:
  • 3 μετρητές επιτάχυνσης
  • 3 γυροσκόπια
  • GPS
  • 2 Gbyte εσωτερικής μνήμης
  • διασύνδεση χρήστη
  • πολυμερή μπαταρία λιθίου
Το ΠΝΕΥΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ αποτελείται από ειδική δομή αερόσακου τεχνολογίας 3D κατοχυρωμένης πατέντας από την DAINESE, υψηλής πίεσης αερόσακο με 4 λίτρα όγκο αέρα και γεννήτρια αερίου με τεχνολογία «ψύξης».



Αναγνωρίζοντας και ενεργοποιώντας στην περίπτωση ΗIGΗ SIDΕ (όταν ο αναβάτης φεύγει από τη μηχανή  εξαιτίας της ολίσθησης του πίσω τροχού, αποτέλεσμα της ανάκτησης έλξης) ή LOW SIDE (απώλεια έλξης μπροστινού ή πίσω τροχού με αποτέλεσμα την πτώση του αναβάτη). Χάρη στην ευφυή ενεργοποίηση του αλγόριθμου, το D-AIR RACING μπορεί να αξιολογήσει την ένταση μιας πτώσης και να ενεργοποιείται μόνο όταν είναι απαραίτητο συμφώνα με τα σενάρια πτώσης που αναφέρθηκαν παραπάνω. Δεν θα ενεργοποιηθεί, για παράδειγμα σε πτώσεις με ταχύτητα λιγότερη των 50 χλμ. / ώρα ή όταν η δυναμική σύγκρουσης δεν απαιτεί την επιπρόσθετη προστασία ενός αερόσακου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλλιρρόης 30, Αθήνα
τηλ. 210 9249350
www.papastavroushops.gr 
Facebook

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα, Τετάρτη: 09:30 – 17:30
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30 – 20:30
Σάββατο: 10:00 – 15:00