Daytona eLectra L50: Ηλεκτρικό scooter σε τιμή ποδηλάτου

Daytona eLectra L50: Ηλεκτρικό scooter σε τιμή ποδηλάτου

Το Daytona eLEKTRA 50 είναι από τα πιο προσιτά ηλεκτρικά scooter που μπορείς να αγοράσεις και σου λύνει τα χέρια στο θέμα οικονομίας και πρακτικότητας.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Επίπεδο πάτωμα, χώρο κάτω από τη σέλα και στάνταρ top box


Το eLEKTRA 50 είναι ηλεκτρικό και κατά συνέπεια φιλικό στο περιβάλλον αλλά και την τσέπη του κατόχου του.  Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ευκολία και πρακτικότητα σε όσους κινούνται σε πολυσύχναστα κέντρα πόλεων. Διαθέτει μεγάλους χώρους για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών και συγκεκριμένα κλειστό αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα ο οποίος επαρκεί για ένα Jet κράνος ή διάφορα μικροαντικείμενα, μεγάλο επίπεδο δάπεδο για μεταφορά πραγμάτων, γάντζο ανάρτησης χειραποσκευών και ανοιχτό ντουλαπάκι με θύρα USB στο εσωτερικό της ποδιάς, ενώ έρχεται ενώ διαθέτει και στάνταρ top box.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με αυτονομία 48 χιλιόμετρα και δύο εκδόσεις με τελική 45 ή 25 χλμ/ώρα


Το eLEKTRA L 50 έχει ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 650 Watt, που στιγμιαία φτάνει τα 1250, ο οποίος τροφοδοτείται από μια αποσπώμενη μπαταρία λιθίου 48V 20Ah. Χρειάζεται 7 ώρες για μια πλήρη φόρτιση και προσφέρει αυτονομία έως 48 χιλιόμετρα, ενώ το βάρος της είναι 7,3 κιλά για να μπορείς να τη μεταφέρεις εύκολα και να τη φορτίζεις όπου υπάρχει απλή οικιακή πρίζα. Η τελική ταχύτητα του φτάνει τα 45 χλμ./ώρα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί και με δίπλωμα μοτοποδηλάτου, ενώ έχει 3 προγράμματα οδήγησης και όπισθεν για μέγιστη ευκολία στο παρκάρισμα. Το eLEKTRA L 50 διατίθεται και σε έκδοση με μοτέρ 860W και τελική 25χλμ./ώρα για την οποία δεν απαιτείται δίπλωμα οδήγησης.  
 

Με LCD οθόνη και full LED φωτισμό


Το eLEKTRA L 50 είναι αρκετά ευέλικτο χάρη στους 10άρηδες τροχούς, με το πακέτο των αναρτήσεων να αποτελείται από ένα συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι και 2 αμορτισέρ πίσω, ενώ στα φρένα έχουμε δισκόφρενο 180mm μπροστά και ταμπούρο πίσω. Ο εξοπλισμός του είναι πλούσιος, αφού εκτός από το πρακτικό top box, περιλαμβάνει σύστημα έξυπνου κλειδιού με συναγερμό, έγχρωμη οθόνη LCD με ζωντανά χρώματα για απόλυτη ευκρίνεια ακόμη και σε πλήρη ηλιοφάνεια και full LED φωτισμό για μοντέρνα εμφάνιση και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Moto Traffic Αρναούτογλου: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA