net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Vinales στα τεστ της Βαλένθια

Δεν με τρομάζει ο Rossi

Ο Maverick Vinales, είναι ο νέος team mate του Valentino Rossi στη Yamaha και ένας εκ των διεκδικητών του φετινού τίτλου.

 
Ο Ισπανός οδηγός, που γίνεται 22 ετών, σε λίγες μέρες, κέρδισε τον πρώτο του αγώνα MotoGP, την περσινή σεζόν. Νιώθει άνετα με την νέα του μοτοσυκλέτα M1 και στην ενδοοικογενειακή διαμάχη στις δοκιμές της Βαλένθια, κατάφερε να βρεθεί μπροστά από τον Rossi.
 
Σε συνέντευξη του, έθεσε τους στόχους του για την φετινή χρονιά, λέγοντας ότι η Suzuki ήταν μια καλή ομάδα, όμως η ευκαιρία που του δόθηκε στην Yamaha, είναι μια δυνατότητα για να διεκδικήσει τον τίτλο.

Για να κατακτήσει τον τίτλο, πρέπει να ξεπεράσει τους υπόλοιπους διεκδικητές, όπως ο Marquez, ο Rossi, ο Lorenzo, ακόμα και ο Iannone, που πήρε τη θέση του στην ομάδα της Suzuki.

Συμπλήρωσε ότι, αν θέλει να γίνει ο καλύτερος, πρέπει να ξεπεράσει τον Rossi, πράγμα αρκετά δύσκολο, αλλά δεν τον πτοεί, καθώς κατάφερε να βρεθεί μπροστά από αυτόν και τους υπόλοιπους  ανταγωνιστές σε μερικούς αγώνες την περσινή σεζόν.

Τελειώνοντας δήλωσε ότι , δεν τον τρομάζει να είναι team mate του Rossi και ότι θα βάλει τα δυνατά του για να εκμεταλλευτεί ,κάθε αδύνατο σημείο των αντιπάλων του.

Προβλέπεται μια συναρπαστική σεζόν στα MotoGP!

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ