net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στα χρώματα της εργοστασιακή ομάδας της Suzuki στο MotoGP, το Address τραβά επάνω του τα βλέμματα παρά το μικρό του μέγεθος.

Η εξαιρετική ευελιξία και η ιδιαίτερα ελαφριά αίσθηση είναι τα μεγάλα όπλα του Address στο αστικό περιβάλλον.

Κάτω από τη σέλα δεν θα δυσκολευτείτε να χωρέσετε ένα κράνος κλειστού τύπου.

Suzuki Address MotoGP

Το πολεμικό εργαλείο για τους δρόμους της πόλης που λέγεται Address αποκτά και τα ανάλογα γραφικά και χρώματα βάζοντας λίγη αύρα από MotoGP στην καθημερινότητά σας.

 
Τιμή: 2.295 ευρώ
 
+: Ευελιξία,  οικονομία,  ποιότητα,  χώροι
-: Δικάβαλο στρίμωγμα
 
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που βρεθήκαμε στη σέλα του Suzuki UK 110 Address, όπως είναι το πλήρες όνομα του. Το μικρό scooter των Ιαπώνων κατάφερε να μας εκπλήξει ευχάριστα από τις πρώτες κιόλας ροδιές του, αφού έχει πολλούς άσους στο μανίκι του και μπορεί να ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό αναβάτη των πόλεων. 
 
Ο λόγος που βρέθηκε το Address αυτή τη φορά στα χέρια μας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής αφού πρόκειται για την ειδική έκδοση που φέρει τα γραφικά και τα χρώματα της εργοστασιακής ομάδας της Suzuki που συμμετέχει στο MotoGP. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Δεδομένου του μικρού μεγέθους του scooter, o τρόπος που συγκεντρώνει τα βλέμματα στο φανάρι φέρνει στο μυαλό κάποια σαφώς μεγαλύτερη μοτοσικλέτα που ανήκει στις custom. Το βαθύ μπλε χρώμα, που τονίζει ακόμη περισσότερο την μοντέρνα σχεδίασή του, είναι από μόνο του λόγος για να κάνετε το συγκεκριμένο Address δικό σας, ακόμη και αν δεν είχε τα προσεγμένα γραφικά στα πλαστικά του. Είναι αλήθεια ότι το συγκεκριμένο χρώμα προσθέτει ένα ευχάριστό τόνο στην καθημερινότητα και κάνει το μοδάτο λευκό να δείχνει μπροστά του όχι και τόσο μοδάτο.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ