net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Kando. "Το αίσθημα της ικανοποίησης και του ενθουσιασμού που εισπράττει ο πελάτης από ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που του προσφέρεται".

Kando σωστά

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τις ανακοινώσεις τύπου της Yamaha τα τελευταία χρόνια, ίσως δεν έχετε ακούσει το “kando”. Είναι μια ιαπωνική λέξη που μεταφράζεται ως “Το αίσθημα της ικανοποίησης και του ενθουσιασμού που εισπράττει ο πελάτης από ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που του προσφέρεται”.

Αυτό για τη Yamaha έχει αναχθεί σε φιλοσοφία λειτουργίας και διέπει όλο το εύρος δραστηριοτήτων της. Από τη σχεδίαση των δικύκλων της ως και την εξυπηρέτηση στο πιο μικρό συνεργείο του δικτύου της. Κατά την εκπαίδευση των μηχανικών της, εκτός από την προφανή τεχνική αριστεία, διδάσκεται και η επικοινωνία. Κάπως έτσι καταλήγουμε σε ένα πλήρες σύνολο. 

Ποιος δε θέλει να πάει το δίκυκλο του σε ένα συνεργείο όπου θα κατανοήσουν τις ανάγκες του, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του και θα του προσφέρουν τεχνολογική υπηρεσία και service στη υψηλότερο δυνατό επίπεδο;! Αυτό είναι το εξουσιοδοτημένο δίκτυο service της Yamaha.

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ