net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Θα δούμε μικρή off-road Suzuki;

GSX-R150

GSX-S150

Ερχεται και χωμάτινη έκδοση;

Νέα γκάμα μικρού κυβισμού μοτοσυκλετών από την Suzuki. Tα καινούργια GSX–R150 και η γυμνή του έκδοση GSX-S150, είναι έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Μήπως, όμως, ετοιμάζεται και κάτι πιο ιδιαίτερο;

 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Iwanbanaran, η Suzuki δουλεύει σε μια νέα μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού, η οποία όμως θα δίνει τη δυνατότητα στον αναβάτη της να κινείται εκτός δρόμου. Η ζήτηση για μια τέτοια μοτοσυκλέτα είναι μεγάλη στις αγορές της Ινδονησίας και της Ταϊλάνδης και θα πρέπει ο Ιάπωνας κατασκευαστής να το εκμεταλλευτεί.

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα περιμένουμε να είναι βασισμένη στην  GSX-R150 και να χρησιμοποιεί τον υδρόψυκτο κινητήρα των 147,3 κυβικών εκατοστών, αλλά, με διαφορετική χαρτογράφηση και σχέσεις στο κιβώτιο ταχυτήτων. Η απόδοση του κινητήρα, στην περίπτωση του GSX-R150, είναι 19.1 ίπποι στις 10.500 σ.α.λ. και 1.42 χιλιογραμμόμετρα ροπής. Θα διαθέτει μεγαλύτερες διαδρομές αναρτήσεων, ψηλά τοποθετημένο εμπρός φτερό, τροχούς με ακτίνες, ψηλά τοποθετημένο τελικό εξάτμισης και, φυσικά, χωμάτινα ελαστικά.

Είναι άγνωστο αν, όντως, η Suzuki εργάζεται σε ένα τέτοιο μοντέλο. Αν πάντως οι πληροφορίες είναι σωστές, μάλλον θα έχουμε σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ