Ετοιμοπαράδοτη και διαθέσιμη για test ride η Peugeot PM-01 125

Ετοιμοπαράδοτη και διαθέσιμη για test ride η Peugeot PM-01 125

Ακολουθεί δελτίο τύπου

 
Σηματοδοτώντας την επιστροφή της στον κόσμο των μοτοσυκλετών, η Peugeot Motocycles παρουσιάζει ένα πολύπλευρο μοντέλο που συνδυάζει δυναμισμό και κομψότητα. Το στυλ του αναμένεται να προσελκύσει τους λάτρεις των κομψών οχημάτων και όσους εκτιμούν την κορυφαία τεχνολογία, όπως την TFT οθόνη. Ελαφριά αλλά ισχυρή, η PM-01 βρίσκεται πάντα στο πλευρό του αναβάτη: πρακτική για χρήση στην πόλη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, και ικανή να προσφέρει δυνατά συναισθήματα και αξέχαστες στιγμές σε μίνι αποδράσεις.


 
Προσφέροντας μέγιστες επιδόσεις, η PM-01 διατίθεται ήδη στον κυβισμό των 125cc, ενώ αναμένεται και η έκδοση των 300cc εντός του επόμενου έτους.
 
Υιοθετώντας μία φουτουριστική εμφάνιση, απόλυτα εναρμονισμένη με την εποχή της, η PM-01 αξιοποιεί το DNA της Peugeot με υπερηφάνεια και τόλμη. Αυτό αντικατοπτρίζεται στα πολλά χαρακτηριστικά που μοιράζεται με τα αυτοκίνητα της μάρκας, όπως οι εντυπωσιακές τρεις ΅νυχιέςΆ που είναι τοποθετημένες στον προβολέα- τύπου LED. Οι αιχμηρές πλαϊνές εισαγωγές ακολουθούν το ψυγείο και προσθέτουν μια σπορ πινελιά σε αυτό το μοντέρνο, συμπαγές και εκλεπτυσμένο μοντέλο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »