Απόδοση μέχρι 10 ίππους

Τροχοί 26 και 19 ιντσών εμπρός και πίσω

Βάρος: 45 κιλά

Ηλεκτρική LMX 161H

Πρόκειται για ένα χειροποίητο ηλεκτρικό υβρίδιο μεταξύ μοτοσυκλέτας και ποδηλάτου που μπορεί να χαρίσει διασκέδαση σε κάθε περιβάλλον.

Φυσικά, προορίζεται κυρίως για εκτός δρόμου χρήση με το πλαίσιό του να είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ αλουμίνιο 6061 ενώ τόσο το πιρούνι όσο και το αμορτισέρ προέρχονται από ποδήλατο mountain, όπως και τα φρένα με δίσκους 203 χιλιοστών εμπρός και πίσω. Ο πίσω τροχός των 19 ιντσών είναι από μοτοσυκλέτα για να διαθέτει την απαιτούμενη αντοχή, όμως ο εμπρός είναι  26 ιντσών από downhill ποδήλατο. Το συνολικό του βάρος είναι μόλις 45 κιλά.  

Αυτή η ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα που έχει τη δυνατότητα να ανακτά ενέργεια κατά την επιβράδυνση και να την επιστρέφει στην μπαταρία της Samsung. Διαθέτει δυο προγράμματα λειτουργίας, Eco και Boost τα οποία αποδίδουν ισχύ 4 και 10 ίππους αντίστοιχα, με τους κατασκευαστές να υποστηρίζουν ότι μπορεί να σκαρφαλώσει σε ανηφόρα με 45 μοίρες κλίση.

Ο φορτιστής που το συνοδεύει μπορεί να φορτίσει τη μπαταρία μέσα σε τρεις ώρες και η μπαταρία δίνει αυτονομία περίπου 50 χιλιόμετρα ή δυο ώρες στο πρόγραμμα Eco. Η εταιρεία προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για να βγάλει την απαραίτητη ομολογκασιόν, ώστε να μπορεί το 161-H να κυκλοφορεί νόμιμα στο δρόμο.