LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το ανανεωμένο Yamaha MT-09 που θα δούμε στην Intermot.

Intermot: Υamaha MT-09

Μεγάλες αλλαγές φέρνει η Ιαπωνική εταιρεία στο naked μοντέλο της, στην έκθεση της Intermot και για την χρονιά του 2017.

 
Αλλαγές στην εμφάνιση αλλά και όχι μόνο, στην σημαντική MT-09 φέρνει η Yamaha, για την χρονιά του 2017. Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί και στην Intermot.
 
Εμφανισιακά, το βλέμμα προσελκύει η νέα μάσκα και τα LED φωτιστικά σώματα. Τα σώματα αυτά θα περιλαμβάνουν από δύο λυχνίες LED το καθένα, ενώ δύο μικρότερα LED θα βρίσκονται ακριβώς από κάτω. Δύο μικρά πτερύγια ενισχύουν την εμφάνιση της νέας μάσκας.

Μηχανολογικά, οι αλλαγές είναι πολύ περισσότερες και σημαντικές. Το νέο MT-09 αποκτά πλέον συμπλέκτη ολίσθησης, στοιχείο η έλλειψη του οποίου είχε επισημανθεί από τον ειδικό τύπο πολλάκις. Το υποπλαίσιο της μοτοσυκλέτας γίνεται μικρότερο κατά 30 χιλιοστά, ενώ η μοτοσυκλέτα αποκτά και νέα σέλα.

Αλλαγές γίνονται και στην ανάρτηση του μοντέλου: Το ψαλίδι θα είναι εντελώς νέο, ενώ το εμπρός πιρούνι αλλάζει και αυτό και τοποθετείται μια μονάδα 41 χιλιοστών, το οποίο θα φέρει και ρύθμιση απόσβεσης συμπίεσης, μαζί με τις ρυθμίσεις απόσβεσης επαναφοράς και προφόρτισης. Η Yamaha ισχυρίζεται ότι το νέο πηρούνι, στο οποίο οι ρυθμίσεις των αποσβέσεων θα γίνονται η καθεμία και από ένα καλάμι, είναι σημαντικά καλύτερο από αυτό του υπάρχοντος μοντέλου.

Άξιο να ανφερθεί είναι το γεγονός ότι η μοτοσυκλέτα θα αποκτήσει και σύστημα Quickshifter, για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη. 
 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ