KTM 125 Duke - Test
KTM 125 Duke - Test
KTM 125 Duke - Test
  • KTM 125 Duke - Test
  • KTM 125 Duke - Test
  • KTM 125 Duke - Test

KTM 125 Duke - Test

​​​​​​​Η ΚΤΜ διαθέτει μια μεγάλη γκάμα μοτοσυκλετών εξοπλίζοντας τα μοντέλα της με κινητήρες όλων των επιδόσεων. Το KTM 125 Duke απευθύνεται σε νέους αναβάτες αλλά και κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου. 

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Τιμή: 5.550 ευρώ
+: Φιλική συμπεριφορά, φρένα, αναρτήσεις, ποιότητα υλικών
-: Τιμή

Η Entry Level κατηγορία αποτελείται από μοτοσυκλέτες μικρότερου κυβισμού, με φιλικές επιδόσεις και περιφερειακά μέρη από μεγαλύτερες κατηγορίες, που εντάσσουν στον κόσμο των δύο τροχών κυρίως νέους αναβάτες. Μια τέτοια μοτοσυκλέτα μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός δάσκαλος για κάποιον που θέλει να προσεγγίσει την οδήγηση μεγαλύτερων μοντέλων, εκ του ασφαλούς. Επιπλέον στα χέρια ενός αναβάτη με περισσότερη εμπειρία, μπορεί να γίνει ένα «διασκεδαστικό εργαλείο» των καθημερινών του μετακινήσεων, με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου απαλλαγμένη από το περιττό «νεύρο» των κινητήρων υψηλών επιδόσεων.

Η KTM έχει αποδείξει ότι εστιάζει σε όλους τους αναβάτες, ακόμα και στους υποψήφιους. ΓιΆ αυτό εφοπλίζει τον στόλο της με μοντέλα όλων των κατηγοριών και με κινητήρες διαφορετικών επιδόσεων. Σε αυτή την δοκιμή «υποδεχτήκαμε» τον νεαρό Δούκα της οικογένειας, το KTM 125 Duke και περάσαμε αρκετά χιλιόμετρα μαζί του, για να δούμε αν επάξια κατέχει τον τίτλο του ονόματός του.


 

Σελίδα 2Σχεδίαση - Ποιότητα Κατασκευής
Σελίδα 3Aνεση – Εργονομία
Σελίδα 4Κινητήρας
Σελίδα 5Πλαίσιο – Αναρτήσεις – Φρένα
Σελίδα 6Στο δρόμο
Σελίδα 7Η άποψή μας
Σελίδα 8Τεχνικά Χαρακτηριστικά