Η συνολική απόδοση του συστήματος πέδησης βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων στην κατηγορία. Δύναμη, πολύ καλή αίσθηση και πολύ καλή λειτουργία του ABS.

    Πλαίσιο-Φρένα- Αναρτήσεις: Ανανέωση

    Νέο Downtown, νέο πλαίσιο από την KYMCO για το μοντέλο της. Οι σωλήνες κυκλικής διατομής είναι κατασκευασμένοι από ατσάλι υψηλής αντοχής φέρουν ενισχύσεις στα κατάλληλα σημεία και έχουν ως στόχο να συνδυάζουν την άνεση με τη σταθερότητα, χωρίς να θυσιάζεται η ευελιξία. Την εικόνα συμπληρώνει το συμβατικό πιρούνι με διάμετρο καλαμιών στα 37 χλστ. και τα δύο αμορτισέρ που ρυθμίζονται ως προς την προφόρτισή τους σε πέντε θέσεις.

    Στον τομέα της πέδησης, η KYMCO, είναι μία από τις εταιρίες που ξεχωρίζουν έχοντας δημιουργήσει τη δική της πολύ καλή παράδοση. Το νέο Downtown δεν ξεφεύγει από αυτή τη ρότα και χρησιμοποιεί μπροστά τριπίστονη δαγκάνα που συνεργάζεται με δίσκο διαμέτρου 260 χλστ., ενώ πίσω βλέπουμε δίσκο διαμέτρου 240 χλστ. και δαγκάνα δύο εμβόλων. Το σύστημα πέδησης ολοκληρώνεται από τη  στάνταρ σύγχρονη μονάδα ABS της Bosch, 9.1Μ, η οποία ζυγίζει μόλις 700 γραμμάρια. 

    KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400