net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα Moto Guzzi Griso 1200 8V

Η νέα Moto Guzzi Griso 1200 8V

Η νέα Moto Guzzi Griso 1200 8V

Moto Guzzi Griso 1200 8V

Ένα νέο Moto Guzzi γεννάται από τα χέρια των ειδικών της εταιρείας «Officine Rossopuro». Το νέο μοντέλο βαφτίστηκε, αρχικά, «Anima Nera» και στη συνέχεια μετονομάστηκε Moto Guzzi Griso 1200 8V.

 
Ο Filippo Barbacane από την «Officine Rossopuro» αποφάσισε να τροποποιήσει μια Moto Guzzi, βασιζόμενος σε μια παλιότερη έμπνευση που είχε για μια Guzzi, με κινητήρα 1100 2v. Αμέσως έδωσε στο νέο μοντέλο μια κυρίαρχη μαύρη απόχρωση και μια «σκοτεινότερη» ψυχή. Η ιδέα του Ιταλού μηχανικού ήταν να δημιουργήσει μια πολύ μικρή κι επιθετική μοτοσυκλέτα με ελάχιστο βάρος. Αυτό σήμαινε, αρχικά, την αφαίρεση του εργοστασιακού πλαισίου και την απόκτηση ενός νέου σωληνωτού. Επιπλέον, τοποθετήθηκε και ένα νέο χειροποίητο υποπλαίσιο, που είναι μικρό και κατάλληλο για την κατασκευή.

Το ντεπόζιτο είναι και αυτό μια δημιουργία του Filippo και είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα. Η απεριόριστη φαντασία σου δεν μπορούσε να περιοριστεί μόνο σε ένα προβολέα. Συνεπώς, κατασκεύασε μια μάσκα από ανθρακονήματα για να ενσωματώσει τους διπλούς προβολείς. Αναφορικά με το σύστημα πέδησης, τοποθέτησε ένα ρυθμιζόμενο πιρούνι USD 43 χλστ και αλουμινένιες ζάντες Marchesini. Επιπλέον, τα ελαστικά που αγκαλιάζουν τους τροχούς είναι Pirelli Diablo Supercorsa.

Ο 8-βάλβιδος κινητήρας της Guzzi Griso έχει χωρητικότητα 1200 κ.εκ. και είναι τέρας ροπής ήδη από το εργοστάσιο. Αφαιρέθηκε το περιοριστικό εργοστασιακό φιλτροκούτι και τώρα το γκάζι μπορεί να αναπνέει χωρίς εμπόδια μέσω ενός φίλτρου στυλ pod. Η νέα του εξάτμιση είναι μια δημιουργία των φίλων του Filippo, που αφιέρωσαν αρκετό χρόνο στην έρευνα και την ανάπτυξή της , προκειμένου να προσφέρουν μέγιστη απόδοση στον κινητήρα.  

 

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ