• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Νέο KYMCO Agility Carry 125

 

Ένα νέο μοντέλο scooter, για επαγγελματίες ή αναβάτες με μεγάλες μεταφορικές απαιτήσεις, παρουσιάστηκε επίσημα – Δείτε όλα όσα θέλετε να ξέρετε και πόσο κοστίζει.

Η KYMCO, παρουσίασε επίσημα το νέο μοντέλο της, Agility Carry 125. Πρόκειται για ένα νέο scooter στα 125 κυβικά, βασισμένο στην πλατφόρμα του επιτυχημένου Agility, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για χρήση με επαγγελματίες δικύκλου ή ιδιαίτερα απαιτητικούς ερασιτέχνες που μεταφέρουν πολλά, σε καθημερινή βάση. Το μοντέλο φέρει σχάρες εμπρός και πίσω, αλλά και ειδικό σακίδιο μεταφοράς αντικειμένων στην ποδιά.

Το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, στην τιμή των 1.995 ευρώ. Δείτε και αναλυτικά τι δηλώνει η KYMCO, στο δελτίο τύπου της.

«Αφιερωμένο σε επαγγελματίες και χομπίστες, το best seller της Kymco Agility 125 αποκτά έκδοση Carry, προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές Euro4 και με ιδιαίτερη έμφαση στην ενεργητική ασφάλεια.

Το Agility Carry έρχεται σε μια κατηγορία με πολλές απαιτήσεις και δεσμεύεται να καλύψει την πιο σκληρή χρήση, είτε αυτή προέρχεται από επαγγελματία, είτε από χομπίστα. Ένα scooter κατασκευασμένο για να αντέχει, προσφέροντας μοναδικές λύσεις όσον αφορά στη μεταφορά προϊόντων και εξοπλισμού. Το Carry είναι εδώ προκειμένου να αποτελέσει τον ιδανικό σύντροφο και συνεργάτη όλων όσων έχουν αυξημένες επαγγελματικές –και όχι μόνο- δραστηριότητες.
Βασισμένο στο κοσμαγάπητο Agility 125, έχει δεχθεί τις απαραίτητες προσθήκες και μετατροπές προκειμένου να είναι σε θέση να ανταπεξέρθει σε ότι του ζητήσετε. Σκληρό, εξοπλισμένο, οικονομικό και αξιόπιστο.

Ο τετράχρονος κινητήρας των 125 κ.εκ. καλύπτει τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές Euro4, περιορίζοντας τις εκπομπές CO2 στα 61g/km. Τροφοδοτείται μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού, καταναλώνει λιγότερο καύσιμο και αποδίδει 9,8Hp και 8,9Νm. Η μελετημένη λειτουργία του προσφέρει τις απαιτούμενες επιδόσεις από τις χαμηλές στροφές, αναδεικνύοντας το Carry σε πραγματικό επαγγελματικό «εργαλείο». Και επειδή η ασφάλεια του αναβάτη είναι πάνω από όλα, το μοντέλο διαθέτει δισκόφρενο και στον πίσω τροχό, με τη λειτουργία των φρένων να είναι συνδυασμένη.  

Η πρακτικότητα είναι η λέξη κλειδί του νέου Agility Carry 125, με τρεις ζώνες φόρτωσης που μπορούν να αξιοποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Δύο στιβαρές σχάρες από χαλύβδινους σωλήνες μπροστά και πίσω, εγκεκριμένες για μεταφορά φορτίων, ευρύχωρο επίπεδο πάτωμα για τα πιο βαριά αντικείμενα, όπως επίσης και ένας πρακτικός χαρτοφύλακας στην ποδιά κάτω από το τιμόνι που θα φιλοξενήσει τα απαραίτητα έγγραφα. Κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενηθεί ένα κράνος και για τα μικρότερα αντικείμενα υπάρχει και ανάλογος αποθηκευτικός χώρος, επίσης κάτω από το τιμόνι. Σημασία στη λεπτομέρεια, ο προβολέας έχει μεταφερθεί χαμηλά, έτσι ώστε να μην εμποδίζεται η λειτουργία του όταν είναι φορτωμένη η μπροστινή σχάρα.

Η τιμή του νέου Agility Carry 125 είναι 1.995 ευρώ και περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας www.kymco.gr»
 
 

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ