net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο scooter Yamaha Glorious

Ο αντικαταστάτης του Xenter; Yamaha Glorious

Στο Vietnam Motorcycle Show 2017, η εταιρεία Yamaha παρουσίασε ένα νέο concept scooter με μεγάλους τροχούς και εξοπλισμένο με τον κινητήρα Core Blue 155, που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το Xenter.

 
Η νέα ιδέα της Yamaha για το Vietnam Motorcycle Show, ονομάζεται «Glorious» και πρόκειται ουσιαστικά για την τοποθέτηση μεγάλων τροχών σε scooter. Ο σχεδιασμός αυτού του scooter εμπνεύστηκε από μια άλλη ενασχόληση της εταιρείας, τη μουσική. Είναι σαφές ότι οι γραμμές του Glorious θυμίζουν μουσικά όργανα και δίνουν έτσι μια ρετρό αισθητική στο δίτροχο.

Το συγκεκριμένο concept ενσωματώνει τεχνολογία, που αφορά τη συνδεσιμότητα. Στα πλαίσια αυτής, περιλμβάνει μια bluetooth μονάδα, που μπορεί να συνδεθεί με smartphone και ο αναβάτης να δέχεται κλήσεις και μηνύματα. Επιπλέον, ο κινητήρας Blue Core αποδίδει 15 ίππους και είναι εξοπλισμένος με ένα μεταβλητό σύστημα χρονισμού βαλβίδων από την Iwata.

Το πρώτο μοντέλο, που θα εξοπλιστεί με αυτό τον κινητήρα, θα είναι το N max. Τα επόμενα χρόνια θα τον δούμε και σε άλλα μοντέλα της Yamaha, ίσως ακόμη και στηντελική έκδοση του Glorious, που πιθανόν να αντικαταστήσει το Xenter.
 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ