Μοιάζει πολύ με το GSX-R 1000 το 250άρι που φέρει το θρυλικό αυτό όνομα της Suzuki.

Έτοιμο να "χτυπήσει" τις -ασιατικές προς το παρόν- αγορές τον Gixxer 250.

Ψηφιακός ο πίνακας οργάνων, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα είναι πληρέστατος.

Οι πρώτες φωτογραφίες του GSX-R 250!

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για το "μικρό" Gixxer, αφού οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Με 250 κ.εκ. και σχεδιαστικές αναφορές που παραπέμπουν στο 1000άρι της οικογένειας.

 
Για το GSX-R 250 είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό εδώ, αναφέροντας πως αναμένεται σύντομα στις ασιατικές αγορές, χωρίς να αποκλείεται -λογικά- και η εισαγωγή του στην Ευρώπη, αφού η Suzuki είναι η μόνη εκ των Ιαπώνων που δεν έχει παρουσία στην κατηγορία των 250-300 κ.εκ. sport μοτοσικλετών. 

Η σχεδιαστική συγγένεια με το GSX-R 1000 είναι εμφανέστατη, με την μοτοσικλέτα να έχει σαφώς sport γραμμές, δημιουργώντας τις αντίστοιχες προσδοκίες. Σε ότι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναφερόμαστε σε αυτά με κάθε επιφύλαξη καθότι η πηγή των πληροφοριών δεν είναι επίσημα η Suzuki.

Έχουμε λοιπόν μονοκύλινδρο, υγρόψυκτο και τροφοδοτούμενο με ψεκασμό κινητήρα, με  απόδοση -σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες-  που αναμένεται από  25 έως 28 ίππους και ροπή από 2,0 έως 2,5 kg-m. 

Πέραν τούτου, δεν έχουμε μέχρι στιγμής κάτι σχετικό με τα περιφερειακά, το βάρος κτλ, απλά όπως διαβάζουμε, η μοτοσικλέτα θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με και χωρίς ABS. 

Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες ωστόσο, είναι η ψηφιακή οθόνη που έχει τοποθετηθεί στην μοτοσικλέτα αντί για αναλογικό πίνακα οργάνων και η οποία θα περιέχει και θα προβάλλει πληθώρα πληροφοριών. 

Το GSX-R 250, θα παρουσιαστεί επισήμως στην έκθεση Auto Expo στο Δελχί της Ινδίας, στις αρχές του Φεβρουαρίου. 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ