H ανάρτηση του Danilo Petrucci, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram

Petrucci: Προκαλεί τον Rossi σε αγώνα Motocross!

Μια ενδιαφέρουσα συνομιλία στο Instagram είχαν οι Petrucci και Rossi, με τον αναβάτη της Ducati να «πετά το γάντι» στο «Γιατρό»! Δείτε περισσότερα…

Το πρωτάθλημα των Moto GP ξεκινά σε λιγότερο από 2 μήνες και οι αναβάτες προπονούνται εντατικά για να είναι πλήρως έτοιμοι για μια χρονιά, που αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Μεταξύ των αναβατών που κάνουν motocross στο πρόγραμμα προπονήσεων, είναι και οι δύο αναβάτες της εργοστασιακής Ducati, Danilo Petrucci και Andrea Dovizioso, που μοιράστηκαν φωτογραφίες από το γεγονός στα κοινωνικά δίκτυα.

Μάλιστα, ο Danilo Petrucci δεν έχασε την ευκαιρία να… προκαλέσει τον Valentino Rossi, σε έναν αγώνα μεταξύ των 3! Στην κοινοποίηση του στο Instagram, ο Danilo δέχθηκε σχολιασμό από τον «Γιατρό», ο οποίος τον ρώτησε ποιος είναι καλύτερος μεταξύ του και του Dovi, στο motocross. Ο Petrucci απάντησε ότι «είναι μια καλή μάχη» και ότι θα έπρεπε όλοι μαζί να «αγωνιστούν κάποια φορά»!

Ο Rossi απάντησε ότι «θα ήθελε να το κάνουν μια φορά», αν και φυσικά, δεν θα περιμένουν πολύ! Στις 10 Μαρτίου, ξεκινά και επίσημα η αγωνιστική σεζόν του 2019 και οι 3 αναβάτες θα βρεθούν αντιμέτωποι για 19 αγωνιστικές συναντήσεις.