Pole position για τον Marc Marquez στην Αραγονία!

Pole position για τον Marc Marquez στην Αραγονία!

- Με μεγάλη άνεση, 840 χιλιοστά διαφορά από τους υπόλοιπους.
- Δεύτερος ήταν ο Pedro Acosta, που πέρασε από τις πρώτες κατατακτήριες.
- Την πρώτη σειρά συμπληρώνει ο Francesco Bagnaia.
- Τέταρτος ο Jorge Martin που είχε πτώση στα πρώτα στάδια.

Με περίσσια άνεση ο Marc Marquez (Gresini Ducati) συνέχισε μια πολύ καλή πορεία στο Grand Prix της Αραγονίας, καθώς πήρε την Pole Position με 840 χιλιοστά διαφορά από τους υπόλοιπους αναβάτες, ενώ ήταν στην κορυφή των φύλλων χρόνου από την αρχή μέχρι το τέλος!
Οι ικανότητες του 8 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή είναι αδιαμφισβήτητες, ειδικά στις αριστερόστροφες πίστες όπως είναι η Αραγονία και κανείς άλλος δεν κατάφερε να τον φτάσει. 
Δεύτερος ήταν ο Pedro Acosta (Red Bull GASGAS), με τον Francesco Bagnaia (Lenovo Ducati) να συμπληρώνει την πρώτη σειρά της εκκίνησης. 
Ακριβώς πίσω τους θα βρίσκεται ο Jorge Martin (Prima Pramac Ducati), με τον Ισπανό να πέφτει στην πέμπτη στροφή στα πρώτα στάδια και να συμμετέχει στις τελικές επιθέσεις με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του. Μαζί του στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης βρίσκονται οι Alex Marquez (Gresini Ducati) και Franco Morbidelli (Prima Pramac Ducati). 
Από την τρίτη σειρά θα εκκινήσουν οι Brad Binder (Red Bull KTM), Miguel Oliveira (Trackhouse Racing Aprilia) και β, μπροστά από τους Johann Zarco (LCR Honda), Aleix Espargaro (Aprilia Racing) και Maverick Viñales (Aprilia Racing).