LIVE: κίνηση στους δρόμους
QJMOTOR SRT 800X - Test
QJMOTOR SRT 800X - Test
QJMOTOR SRT 800X - Test
  • QJMOTOR SRT 800X - Test
  • QJMOTOR SRT 800X - Test
  • QJMOTOR SRT 800X - Test

QJMOTOR SRT 800X - Test

Η κατηγορία των adventure/touring μοτοσυκλετών έχει ανέβει πολύ στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, με τις τιμές τους να ακολουθούν και αυτές μια ανοδική πορεία. Τώρα η QJMOTOR πάει κόντρα σε αυτή τη λογική, μέσω της νέας SRT 800X.

QJMOTOR: SVT 650X Μοναδικός V2 κινητήρας

QJMOTOR: Υπεροχή παντού

Τιμή: 8.295 ευρώ
+: Εμφάνιση, Τιμή, ¶νετη θέση οδήγησης
- : Ελαστικά πρώτης τοποθέτησης, μη ρυθμιζόμενη ζελατίνα

H QJMOTOR ιδρύθηκε το 1985, ασχολούμενη με την ανάπτυξη κινητήρων, εξαρτημάτων αλλά και μοτοσυκλετών, ενώ πλέον τα προϊόντα της εξάγονται σε πάνω από 130 χώρες. Πρόσφατα ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ευρώπη και στη χώρα μας οι μοτοσυκλέτες της διατίθενται μέσω του δικτύου της αντιπροσωπείας Γκοργκόλης Α.Ε.

Στη γκάμα της η QJMOTOR έχει πολλά μοντέλα διαφόρων τύπων και κυβισμών, όμως η ναυαρχίδα της μέχρι τώρα είναι η SRT 800, η οποία έρχεται να παίξει μπάλα στην κατηγορία των μεσαίων adventure και πλέον είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Δοκιμάσαμε την SRT 800X (την έκδοση με τις ακτινωτές ζάντες) σε όλες τις συνθήκες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια adventure μοτοσυκλέτα κατά τη διάρκεια της ζωή της, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε μια σφαιρική και ολοκληρωμένη εικόνα για το πως θα είναι η συμβίωση μαζί της.