Ραγδαία αύξηση της Benelli στις πωλήσεις του 2024

Ραγδαία αύξηση της Benelli στις πωλήσεις του 2024

Aύξηση της Benelli στις πωλήσεις του 2024
Ιδιαίτερα δημοφιλές το Benelli TRK 702
Επεκτείνει με επιτυχία την παρουσία της στην ευρωπαϊκή αγορά
Ενσωματώνει ιταλικό στυλ με προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Ραγδαία αύξηση της Benelli στις πωλήσεις του 2024

Κλείνοντας το πρώτο 7μηνο του έτους η Benelli παρουσιάζει αύξηση πάνω από 10% στη γειτονική Ιταλία, κατατάσσοντας την στην τέταρτη θέση στη συνολική κατάταξη των πωλήσεων στις μοτοσυκλέτες. Στόχος της, να ξεπεράσει τις 8000 πωλήσεις του TRK 702S μέσα σε ένα έτος, το οποίο κατατάσσεται αυτή τη στιγμή ως η μοτοσυκλέτα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ιταλία με 5.110 ταξινομήσεις των TRK 702 και TRK 702X. Συνολικά η εταιρεία κλείνει με αύξηση πωλήσεων 12% δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στη Benelli τοποθετώντας την ψηλά στις προτιμήσεις των αναβατών.
 

Ιδιαίτερα δημοφιλές το Benelli TRK 702

Στην ελληνική αγορά το Benelli TRK 702 έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητό κατακτώντας την πρώτη θέση των ταξινομήσεων μοτοσυκλετών εκτός των Α2 διπλωμάτων το πρώτο τετράμηνο του 2024 με 140 κομμάτια ξεπερνώντας δυνατούς αντιπάλους όπως τα Tracer, Tenere και Transalp. Η ανοδική πορεία της Benelli δείχνει την δυναμική της και τον ανταγωνιστικό της χαρακτήρα στη δημοφιλή κατηγορία των adventure μοντέλων με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και πλούσιο εξοπλισμό με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά που φανερώνουν την δουλειά που έχει γίνει σε επίπεδο ποιότητας.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επεκτείνει με επιτυχία την παρουσία της στην ευρωπαϊκή αγορά

Η γενική εικόνα της Benelli στην Ευρώπη παρουσιάζει μια επίσης ραγδαία αύξηση πάνω από 30% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους, σύμφωνα με τα δεδομένα μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Υπερβαίνοντας τα σύνορα της Ιταλίας, η επιτυχία της φανερώνει την ισχυρή θέση και την αναγνωρισιμότητα της μάρκας η οποία φαίνεται να “ακούει” την αγορά καλύπτοντας τις ανάγκες των ευρωπαίων αναβατών. Η Benelli έχει επεκτείνει επιτυχώς την παρουσία της στις ευρωπαϊκές αγορές εισάγοντας μοντέλα με σύγχρονη τεχνολογία και αισθητικά ελκυστικά. Μέσω στρατηγικών συνεργασιών με αντιπροσώπους, ενίσχυσε το δίκτυο της εξασφαλίζοντας καλύτερη διείσδυση στην αγορά και αυξανοντας την εμπιστοσύνη των αναβατών για τα προϊόντα Benelli.
 

Ενσωματώνει ιταλικό στυλ με προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά

Ο Gianni Monini, Διευθυντής Πωλήσεων της Benelli Italia, υπογραμμίζει τη σημασία της ομαδικής συνεργασίας στην επιτυχία της εταιρείας. Το Benelli Style Center και η ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης, που βρίσκονται στο Pesaro, αποτελούν τον πυρήνα της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στον σχεδιασμό των μοτοσικλετών. Μέσα από τη στενή συνεργασία σχεδιαστών και μηχανικών, η Benelli κατορθώνει να ενσωματώνει το ιταλικό στυλ και την παράδοση σε κάθε μοντέλο που παράγει, δημιουργώντας οχήματα που είναι όχι μόνο αισθητικά ελκυστικά αλλά και τεχνολογικά προηγμένα. Ο Monini εκφράζει την αισιοδοξία του για το μέλλον της Benelli, υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στην αγορά και να φτάσει σε ακόμα πιο φιλόδοξες θέσεις. Αυτός ο στόχος δεν είναι μόνο ένα ορόσημο για την επιχείρηση αλλά αποτελεί και μια δέσμευση προς τους πελάτες και τους επενδυτές της Benelli, καθώς συνεχίζει να επενδύει στην καινοτομία και στη διαρκή βελτίωση των προϊόντων της.