H εν λόγω Yamaha TZ 500 της δημοπρασίας

H εν λόγω Yamaha TZ 500 της δημοπρασίας

Στο σφυρί μία Yamaha TZ 500 του 1982 με 0 χιλιόμετρα!

Είναι γεγονός ότι, τα τελευταία χρόνια, πολλές δημοπρασίες μοτοσυκλετών έχουν δει το φως της δημοσιότητας, με ποσά που κόβουν την ανάσα και μοτοσυκλέτες που για πολλούς, αποτελούσαν όνειρα ζωής.

Ε, λοιπόν σήμερα σας γράφουμε για μια ακόμα τέτοια μοτοσυκλέτα, που αναζητά νέο ιδιοκτήτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Μοντέλο 40 ετών με μηδέν χιλιόμετρα!

Πρόκειται για μία Yamaha TZ 500, του 1982, η οποία δημιουργήθηκε από την εταιρεία ως η «ιδιωτική έκδοση» της αγωνιστικής YZR500 του Kenny Roberts. H μοτοσυκλέτα έχει… τετρακύλινδρο σε σειρά, δίχρονο κινητήρα, ο οποίος μπορεί να φτάσει και τους 115 ίππους ισχύος. Όσοι έχετε εμπειρία από δίχρονους κινητήρες, ξέρετε για τι πράγμα μιλάμε. Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα αυτής της δημοπρασίας, είναι βαμμένη σε ιστορικά αγωνιστικά χρώματα της Yamaha,  ενώ σύμφωνα με την δημοπρασία, δεν έχει κάνει ούτε ένα χιλιόμετρο! Μάλιστα, ο πωλητής ισχυρίζεται ότι η μοτοσυκλέτα είναι εργοστασιακή ακόμη και στα ελαστικά που φοράει, καθιστώντας την ουσιαστικά… στοκ καινούργια. Με 40 χρόνια διαφορά!
 

Ξεπέρασε τις 36.000 λίρες – Σήμερα λήγει η δημοπρασία!

Το μοντέλο έχει ήδη συγκεντρώσει προσφορές που ξεπερνούν τις 36.000 λίρες, ήτοι περίπου 43.000 ευρώ, για μια μοτοσυκλέτα με ελαστικά 40ετίας. Η δημοπρασία (που μπορείτε να την δείτε εδώ) λήγει απόψε στις 9.30 μ.μ.. Θα δίνατε ποτέ τόσα χρήματα για μια τέτοια μοτοσυκλέτα;