net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Supra X 125 Helmin Εuro 4

Με το SupraX 125 Helmin, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ό,τι το απλούστερο σε χρήση δίκυκλο πόλης, είναι κάθε άλλο παρά το απλούστερο στην κατασκευή του. Η εμφάνισή του είναι μοντέρνα με αιχμηρές γωνίες, καμπύλες και εντυπωσιακά γραφικά.

 
Οι 5-μπρατσοι τροχοί 17 ιντσών, συμβάλλουν στην γενική εμφάνιση και προσφέρουν εξαιρετικό κράτημα σε κάθε ποιότητας άσφαλτο. Το σύστημα συνδυασμένης πέδησης (Combined Braking System-CBS) παρέχει ομαλό και σαφές φρενάρισμα. Το στενό προφίλ και η εργονομικά σχεδιασμένη σέλα, που ξεκλειδώνει από τον κεντρικό διακόπτη, επιτρέπουν απόλυτο έλεγχο από τον αναβάτη και εύκολους ελιγμούς σε περιβάλλον κίνησης. Η απλότητα είναι στην φιλοσοφία ενός παπιού, για το λόγο αυτό, κάθε τι πάνω στο Supra X Helmin είναι φιλικό, απλό και εύκολο στην χρήση.

Το αναλογικό κοντέρ συνοδεύεται από ένδειξη επιλεγμένης σχέσης στο κιβώτιο ταχυτήτων και είναι εξαιρετικά ευανάγνωστο και ακριβές. Ο κεντρικός διακόπτης ασφαλίζει αυτόματα και το τιμόνι κλειδώνει και από τις δύο πλευρές. Τη δυνατότητα μεταφοράς αποσκευών ενισχύει ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης 19,5 λίτρων κάτω από τη σέλα. Το Supra X 125 Helmin είναι ένα παπί Honda με όλα όσα περιλαμβάνονται στον όρο. Και αυτά είναι πολλά και εδραιωμένα στο χρόνο.
 
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κινητήρας: Αερόψυκτος 4-χρονος 1-κύλινδρος με 1ΕΕΚ
Κυβισμός: 125κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp/ 7.250 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή: 10,1 Nm/ 5.500 σ.α.λ.
Βάρος (πλήρες υγρών): 105 κιλά
Χωρητικότητα καυσίμου: 5,6 λίτρα
* Κατανάλωση Καυσίμου: 60χλμ/λίτρο
Ύψος Σέλας: 770 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος: 135 χιλ.
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 1.895 x 725 x 1.080 χιλ.
Τιμή: 2,620 ευρώ
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ