Τι έκανε Best Seller το Voge DS525X

Τι έκανε Best Seller το Voge DS525X
7 Φωτογραφίες »

-Σταθερά Best Seller με 500 ταξινομήσεις το 9μηνο 2024
-Premium περιφερειακά, Traction Control και συμπλέκτη ολίσθησης
-Υπερκαλύπτει την Α2 κατηγορία με 48 ίππους
-Πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός στα 5.995 ευρώ και σε έκδοση με Dash Cam

VOGE: 300DS Με δώρο top case αλουμινίου.

Σταθερά Best Seller με 500 ταξινομήσεις το 9μηνο 2024

Η αρένα των On/Off adventure μοτοσικλετών είναι για δυνατούς παίκτες και για όσους ξέρουν να αφουγκράζονται τις ανάγκες της αγοράς.  Η Voge, μια νεοφερμένη μάρκα στην ελληνική αγορά έπιασε γρήγορα τον παλμό φέρνοντας μια μεσαία adventure μοτοσυκλέτα που σάρωσε στις ταξινομήσεις. H Voge DS525X εξάντλησε τα όρια της Α2 κατηγορίας τόσο σε ισχύ όσο και σε εξοπλισμό με τιμή που δύσκολα θα “χτυπήσει“ ο ανταγωνισμός. Η Voge DS525X είχε δείξει από την προηγούμενη χρονιά τις διαθέσεις της αφού μετά την ανανέωση του κινητήρα και την αύξηση του σε κυβικά εκατοστά και σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του μοντέλου ποιοτικά, έφτασε να πουλήσει 331 μοτοσικλέτες (84 εκ των οποίων με τον παλιό κινητήρα). Αυτό όμως δεν συγκρίνεται με την φετινή επιτυχία του μοντέλου που μόνο το 1ο 9μηνο έχει ήδη φτάσει τις 500 ταξινομήσεις.
 

Premium περιφερειακά, Traction Control και συμπλέκτη ολίσθησης

Η Voge θέλοντας να χτυπήσει τον ανταγωνισμό έδωσε όλο το πακέτο μιας πραγματικά πλούσιας Οn/Οff που θυμίζει μοτοσικλέτες μεγαλύτερης κατηγορίας το οποίο κατάφερε να το βγάλει σε τιμή κάτω από τα 6000 ευρώ. Εξοπλίζει λοιπόν την DS525X με Traction Control και συμπλέκτη ολίσθησης για αποφυγή μπλοκαρίσματος του πίσω τροχού σε απότομα κατεβάσματα και ευκολότερη χρήση της μανέτας. Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι και το σύστημα ένδειξης πίεσης και θερμοκρασίας ελαστικών. Στα περιφερειακά συναντάμε top brands όπως οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις KYB, τα φρένα της Nissin με απενεργοποιούμενο ABS καθώς και τα tubeless ελαστικά Metzeler Tourance για άσφαλτο και χώμα.
 

Υπερκαλύπτει την Α2 κατηγορία με 48 ίππους

Ούτε στον τομέα των επιδόσεων έκανε εκπτώσεις η Voge καθώς τοποθέτησε στη DS525X έναν δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα ο οποίος αγγίζει τα ανώτερα όρια της Α2 κατηγορίας.  Αποδίδει 48 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 44,5Nm στις 7.000 σ.α.λ. με δύο χαρτογραφήσεις, Εco και Sport. Ροπάτο στις χαμηλομεσαίες, επιτελεί άριστα τον ρόλο του commuter. Με ηλεκτρονικό ψεκασμό Bosch πετυχαίνει χαμηλή κατανάλωση στα 4,4 λίτρα, σύμφωνα με μετρήσεις μας, σε πραγματικές μετρήσεις. Extra “ατού” το 17-λιτρο ρεζερβουάρ που δίνει μεγάλη αυτονομία που αγγίζει τα 380 χιλιόμετρα. Στο κομμάτι της άνεσης ο αναβάτης τοποθετείται στη σέλα ύψους 825χιλ. από το έδαφος, έχοντας εύκολα πρόσβαση στο έδαφος ανεξαρτήτως σωματότυπου. Η στάση οδήγησης τοποθετεί τον αναβάτη “μέσα” στη μοτοσυκλέτα και κοντά στο τιμόνι, ενώ τα γόνατα βρίσκονται σε άνετες γωνίες, κατάλληλες για μακρινές διαδρομές.
 

Πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός στα 5.995 ευρώ και σε έκδοση με Dash Cam

Μιλώντας για εξορμήσεις, η DS525X  διαθέτει πλούσιο ταξιδιωτικό εξοπλισμό με προστατευτικά κάγκελα και σχάρα από ανοξείδωτο ατσάλι, τα φώτα και οι προβολείς ομίχλης είναι LED. Η οθόνη είναι και αυτή LED με δυνατότητα σύνδεσης με smartphone, πλοήγηση στην οθόνη και αυτόματη προσαρμογή φωτισμού ημέρας/νύχτας. Στον στανταρ εξοπλισμό βρίσκονται και ο ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας, οι ρυθμιζόμενες μανέτες και οι προστατευτικές χούφτες, πλαϊνό και κεντρικό σταντ. Με δυναμική adventure εμφάνιση, η DS525X “πολιορκεί” την αγορά με τιμή στα 5.995 ευρώ. Διατίθεται και σε έκδοση Black Knight σε total black χρώμα με χρυσές ζάντες στα 6.295 ευρώ με Dash Cam.