Vespa Primavera και Sprint 500 ευρώ φθηνότερα στην Piaggio Παπαλεξανδράκης

Vespa Primavera και Sprint 500 ευρώ φθηνότερα στην Piaggio Παπαλεξανδράκης

Απόκτησε μια ολοκαίνουργια Vespa Primavera ή Sprint με κινητήρες 125 ή 150 κυβικών με όφελος 500 ευρώ από την Piaggio Παπαλεξανδράκης στο Περιστέρι.

Αν θέλεις κι εσύ να μπεις στον ξεχωριστό κόσμο της Vespa δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Piaggio Παπαλεξανδράκης στο Περιστέρι, αφού μπορείς όχι μόνο να δεις από κοντά τις νέες Vespa Primavera 125 / 150 και Sprint 125 / 150, αλλά και να τις αποκτήσεις με όφελος 500 ευρώ. Η απόκτηση της αγαπημένης σου Vespa είναι εύκολη μέσω του ευέλικτου χρηματοδοτικού προγράμματος DreamRide που σου επιτρέπει να επιλέξεις το ύψος της προκαταβολής και τη διάρκεια της αποπληρωμής, με μέγιστο τους 72 μήνες, ενώ έχεις σταθερό επιτόκιο και σταθερή δόση. Αν θέλεις ένα φινετσάτο και διαχρονικό μέσο μετακίνησης, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να αποκτήσεις τη νέα σου Vespa. Η γκάμα του Ιταλικού οίκου περιλαμβάνει μοντέλα από 50 έως 300 κυβικά και θα βρεις αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.
 



Η κάθετη μονάδα Piaggio Παπαλεξανδράκης διαθέτει επίσης όλα τα νέα μοντέλα Piaggio, Vespa και Aprilia, ενώ όταν έρθει η ώρα του service οι εξειδικευμένοι μηχανικοί θα αναλάβουν κάθε εργασία επισκευής ή συντήρησης ακλουθώντας τις αυστηρές διαδικασίες που ορίζει ο κατασκευαστής. Επίσης, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας επί της Θηβών θα βρεις γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ από τους επίσημους καταλόγους των εταιρειών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 88, Περιστέρι
Τηλ.: 2105713200
 
email: mail1@papalexandrakis.com
Facebook Page: Papalexandrakis_Piaggio
Instagram: papalexandrakis_piaggio
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »