Αξεσουάρ

    Όπως σε όλες τις εκδόσεις Vespa GTS, έτσι και στη Vespa Sei Giorni διατίθενται το παρμπρίζ, το ευρύχωρο βαλιτσάκι χωρητικότητας 42 λίτρων και η βάση του. Η μπροστινή και η πίσω σχάρα αποσκευών συγκαταλέγονται στα αξεσουάρ που ζητούνται και εκτιμώνται περισσότερο από τους πελάτες. Τονίζουν την προσωπικότητα της Vespa με ισχυρό και ξεχωριστό τρόπο και παραπέμπουν στην μακρόχρονη περιηγητική ιστορία της Vespa. Το χρωμιωμένο περιμετρικό κιτ προφυλακτήρων πίσω είναι μόνο ένα από τα χρωμιωμένα αξεσουάρ και εξασφαλίζει μέγιστη προστασία στη Vespa, ενώ παράλληλα επιδεικνύει έντονη, καλαίσθητη προσωπικότητα. Για ακόμα πιο άνετο κάθισμα, διατίθεται και σέλα με την κλασική two-up διαμόρφωση για δυο αναβάτες, με διπλή επένδυση και ραφή.

    Η προστασία ποδιών από θερμικό υλικό τοποθετείται εύκολα και προσφέρει άνετη οδήγηση καθΆ όλη τη διάρκεια του έτους. Τη σειρά αξεσουάρ ολοκληρώνουν τα εξής: κουκούλα οχήματος, μηχανικό αντικλεπτικό σύστημα, ηλεκτρονικό αντικλεπτικό σύστημα, αντιολισθητικό ταπέτο, τσάντα από γνήσιο δέρμα και η μονάδα GPS Tom Tom Vio σε ειδική έκδοση του Ομίλου Piaggio.

    Τέλος, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και τεχνολογικά εξελιγμένα αξεσουάρ της Vespa, είναι η Πλατφόρμα πολυμέσων της Vespa, που σας επιτρέπει να συνδέετε το smartphone σας με τη Vespa και να χρησιμοποιείτε τον εξαιρετικά προηγμένο υπολογιστή πολλαπλών λειτουργιών του οχήματός σας, με δυνατότητα ταυτόχρονης προβολής πληροφοριών που περιλαμβάνουν το ταχύμετρο, το στροφόμετρο, καθώς και τη στιγμιαία ισχύ και ροπή του κινητήρα, την επιτάχυνση, τη στιγμιαία και τη μέση κατανάλωση καυσίμου, τη μέση ταχύτητα και την τάση της μπαταρίας, πληροφορίες για τη διαδρομή και πολλά ακόμα.

    Εκτός από τα αξεσουάρ οχήματος, διατίθενται και ρούχα που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για αυτή την επιβλητική Vespa περιορισμένης έκδοσης, όπως το κράνος jet με γείσο, στο ίδιο στυλ και χρώμα με το όχημα και ενισχυμένο με τα λογότυπα «Sei Giorni», φινίρισμα με δερματίνη και αντιαλλεργική εσωτερική επένδυση. Μαζί με το μπλουζάκι, το καπέλο και τη βαμβακερή τσάντα, αυτά τα αξεσουάρ συνοδεύουν τον αναβάτη της Vespa σε κάθε ταξίδι με το αδιαμφισβήτητο στυλ της «Sei Giorni».

    VESPA: Νέα Vespa primavera, με νέα τεχνολογία Advertisement