Χαρακτηριστικό πράσινο ματ χρώμα

    Μοναδικό στυλ

    Το στυλ της νέας Vespa Sei Giorni θυμίζει αναμφίβολα το κλασικό ύφος της Vespa. Χαρακτηριστικά στοιχεία αποτελούν το «faro basso», δηλ. η χαμηλή τοποθέτηση του προβολέα στο μπροστινό φτερό, καθώς και το τιμόνι που θυμίζει εκείνο της πρώτης Vespa Sei Giorni, αλλά και των υπολοίπων μοντέλων Vespa εκείνης της περιόδου, και χαρακτηρίζεται από την απλότητα του εκτεθειμένου μεταλλικού σωλήνα. Μια λύση με μεγάλη στυλιστική γοητεία και ορθολογική κατασκευή που εφαρμόζεται στο νέο μοντέλο και ενισχύεται με το κομψό κυκλικό ταμπλό οργάνων, με αναλογικό ταχύμετρο σε λευκό φόντο. Αυτό το χαρακτηριστικό παραπέμπει στο αυθεντικό στυλ Vespa, αλλά διαθέτει παράλληλα ένα υπερσύγχρονο τεχνολογικό πακέτο που παρέχει αμέτρητες πληροφορίες για τον αναβάτη. ¶λλο ένα στοιχείο που ξεχωρίζει στο μπροστινό άκρο της Vespa Sei Giorni είναι το φιμέ σπορ παρμπρίζ, που προστατεύει κομψά το ταμπλό οργάνων.
     
    Η γενική αισθητική ακολουθεί το στυλ των πιο σπορ Vespa, με τη μαύρη βάση πινακίδας, δανεισμένη από την εμφάνιση των Vespa της μυθικής Squadra Corse της δεκαετίας του 1950 και ενισχύεται με total black στοιχεία – όπως οι ζάντες τροχών και το προστατευτικό κάλυμμα της εξάτμισης – και με τολμηρές κόκκινες λεπτομέρειες.
     
    Το σπορ πνεύμα της Vespa Sei Giorni τονίζεται επίσης με τη σέλα που δίνει την εντύπωση μονόσελου (ενώ στην πραγματικότητα έχει εγκριθεί και για συνεπιβάτη) και διαθέτει διπλή επένδυση και ραβδώσεις, με ηλεκτροσυγκολλημένη ραφή που κάνει αντίθεση με τη λευκή ραφή. Τέλος, στο εσωτερικό της ποδιάς, το ταμπελάκι «Special Edition» με τον σειριακό αριθμό υπενθυμίζει τη μοναδικότητα αυτού του ειδικού μοντέλου.

    VESPA: Νέα Vespa primavera, με νέα τεχνολογία Advertisement