Yamaha XMAX 400

Το εμβληματικό sport scooter της Yamaha συνδυάζει την αθλητική προσωπικότητα με την premium αίσθηση στον αναβάτη του, παρέχοντας κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Όταν μιλάμε για GT Scooters μεσαίου κυβισμού, η Yamaha είναι παραδοσιακά ένα από α ισχυρότερα ονόματα και η οικογένεια των XMAX το αποδεικνύει περίτρανα. Με μοντέλα για πολλές και διαφορετικές ανάγκες, η ΧΜΑΧ σειρά τα έχει όλα και στην κορυφή της στέκεται το ΧΜΑΧ 400.
 
Το μοντέλο χαρακτηρίζεται από σπορ εμφανισιακή ταυτότητα που συνδυάζεται, με πινελιές πολυτελείας. Την μοντέρνα του σχεδίαση τονίζουν κατάλληλα τα LED φωτιστικά σώματα, εμπρός και πίσω, ενώ η ποιότητα των υλικών είναι κορυφαία, χωρίς συμβιβασμούς ακόμη και για τον πιο απαιτητικό αναβάτη, θυμίζοντας πολυτελές αυτοκίνητο. Το XMAX έχει πολλαπλές λύσεις εργονομίας και άνεσης για τον αναβάτη του, όπως την σέλα 2 επιπέδων με το ανεξάρτητο στήριγμα μέσης, την ρυθμιζόμενη ζελατίνα, το ρυθμιζόμενο σε 2 θέσεις τιμόνι, τα νέα όργανα και την παροχή ρεύματος 12V.

Κάτω από την σέλα, ο αναβάτης μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 2 κράνη full-face μαζί με άλλα αντικείμενα, ενώ το μεγάλο του πλάτος θα χωρέσει και μια τσάντα μεγέθους Α4. Παράλληλα, στον αποθηκευτικό χώρο υπάρχει και φως για πιο άνετη χρήση την νύχτα.  Ο αναβάτης απολαμβάνει επίσης, την άνεση που προσφέρει το Keyless σύστημα εκκίνησης καταργώντας την χρήση κλασικού κλειδιού.

Ο κινητήρας των 400 κ.εκ. είναι συμβατός με τις προδιαγραφές Euro4 και είναι υγρόψυκτος, με 2 ΕΕΚ για αυξημένη απόδοση και μικρότερη κατανάλωση. Η ισχύς του ανέρχεται στους 33 ίππους και 3,7 kgm ροπής, ενώ το XMAX 400 διαθέτει και σύστημα traction control  για ασφαλέστερη και ευκολότερη οδήγηση σε ολισθηρό οδόστρωμα.

Το πλαίσιο και το στήσιμο του ΧΜΑΧ 400 εξασφαλίζουν οδηγική συμπεριφορά που θυμίζει αυτή μιας μοτοσυκλέτας, τονίζοντας έτσι τις επιδόσεις και το κράτημα. Το τηλεσκοπικό πιρούνι του ΧΜΑΧ προέρχεται από τις μοτοσυκλέτες Yamaha, ενώ στα φρένα, το διπλό δισκόφρενο και το πίσω δισκόφρενο των 267 χιλιοστών προσφέρουν ισχυρή πέδηση, υποβοηθούμενα και από το σύστημα AΒS. Για πιο εύκολη στάθμευση, το ΧΜΑΧ400 διαθέτει και χειρόφρενο.  

Το ΧΜΑΧ 400 μπορεί να γίνει δικό σας στην τιμή των 7.300 ευρώ.