Φωτό του νέου Yamaha X-MAX 400

Φωτό του νέου Yamaha X-MAX 400

Φωτό του νέου Yamaha X-MAX 400

Φωτό του νέου Yamaha X-MAX 400

Νέο Yamaha X-MAX 400 2018

Η Yamaha μόλις αποκάλυψε το νέο της Χ-ΜΑΧ 400 για το 2018, το οποίο σχεδιαστικά εμπνέεται από το φρέσκο ΧΜΑΧ 300 και θα εξοπλίζεται με χαρακτηριστικά που σκοπεύουν να το φέρουν στην κορυφή.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

H Yamaha ανακοίνωσε την τελευταία της προσθήκη στην γκάμα των sport scooters της, παρουσιάζοντας το νέο X-MAX 400. Το νέο scooter φέρει αναβαθμίσεις σε εμφανισιακό αλλά και σε τεχνικό επίπεδο και απρουσιάζεται σημαντικά βελτιωμένο.

Στην σχεδίαση, το μοντέλο θυμίζει σαφώς το Χ-ΜΑΧ 300 που παρουσιάστηκε πέρσι και βγήκε στις αγορές φέτος. H Υamaha ανακοινώνει ότι το Χ-ΜΑΧ 400 υπέστη μια «δίαιτα» της τάξης των 5 κιλών, ζυγίζοντας πλέον 210 κιλά, ενώ ο κινητήρας του είναι εναρμονισμένος με τις προδιαγραφές Euro 4. H ισχύς του μοτέρ θα ανέρχεται στους 33 ίππους, με 3,7 Nm ροπής διαθέσιμα στις 6.000 σαλ.

Μία από τις σημαντικότερες βελτιώσεις που χαρακτηρίζουν το νέο scooter είναι η υιοθέτηση ενός νέου εμπρός πηρουνιού τύπου μοτοσυκλέτας με διπλή έδραση, που υπόσχεται σαφή βελτίωση στην οδηγική συμπεριφορά. Ακόμη, το μοντέλο φέρει διπλό δισκόφρενο εμπρός με δίσκους διαμέτρου 267 χιλιοστών.

Το νέο X-MAX θα είναι εξοπλισμένο με σύστημα Traction Control και εκκίνηση με Smart Key, που απαλλάσσει τον αναβάτη από το συμβατικό κλειδί. Οι τροχοί είναι νέας σχεδίασης, ενώ η Yamaha ανακοινώνει ότι έχει μεγαλώσει και ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σέλα, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει 2 κράνη κλειστού τύπου. Ακόμη, το scooter θα εξοπλίζεται με ρυθμιζόμενη ζελατίνα αλλά και τιμόνι. Τέλος, φώτα τύπου LED αποτελούν τμήμα του βασικού εξοπλισμού.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να έρθει στην αγορά το φθινόπωρο, με 3 χρωματισμούς να έχουν ανακονωθεί προς το παρόν: μπλε και δύο αποχρώσεις του γκρι.