net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή BMW R 1200S

Άργησε πολύ η ΒΜW να παρουσιάσει τη δική της νέα Supersport μοτοσικλέτα. Καθυστέρησε, μα φέτος που παρουσίασε το R 1200S φάνηκε πως όλη αυτή η χρονοτριβή δεν έγινε για να αντιγράψει τον ανταγωνισμό, αλλά για να διαμορφώσει τη μοτοσικλέτα της στα δεδομένα της κατηγορίας της.

 
Η πρώτη SS μοτοσικλέτα της BMW με το νέο κινητήρα Boxer των 1200 κ.εκ. είναι γεγονός. Κατασκευασμένη στη φιλοσοφία της εταιρίας, δίνει μία ξεχωριστή διάσταση στο φάκελο Supersport. Ενώ όλοι οι κατασκευαστές δίνουν, χρόνο με το χρόνο, μικρότερες εξωτερικές διαστάσεις στις μοτοσικλέτες τους, η BMW κινήθηκε διαμετρικά αντίθετα και χάρισε στο R 1200S όγκο, ύψος και μήκος.

Το R 1200S είναι η μοναδική μοτοσικλέτα της κατηγορίας της που έχει κατασκευαστεί με κύριο σκοπό τη γρήγορη και σβέλτη χρήση της στο δρόμο, κρατώντας ένα μικρό μόνο ποσοστό για τη χρήση της σε πίστα.

Έχει στα γονίδιά του το βαυαρικό πνεύμα και φιλοσοφία και απευθύνεται σε όσους πραγματικά θέλουν να την οδηγήσουν και να διασκεδάσουν μαζί της στο δρόμο κάνοντας ελάχιστους περιορισμούς σε τομείς όπως η άνεση και η πολυτέλεια.
Μάθετε περισσότερα στο τεύχος (26/06) του περιοδικού Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ