net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή Derbi GP1 250

Με την αγωνιστική Βίβλο… “παραμάσχαλα” κινείται στους δρόμους της πόλης το Derbi GP1 250, ακολουθώντας τη φιλοσοφία των δύο μικρότερων εκδόσεων κατά γράμμα. Όπως και στα GP1 50 και 125, πρόκειται για ένα scooter που συμπεριφέρεται σαν μικρό αυτόματο supersport!

 
Με λίγα λόγια, η φιλοσοφία κατασκευής και οδήγησης στο GP1 250 δε διαφέρει καθόλου από τις υπόλοιπες εκδόσεις. Δεν είναι η sport έκδοση ενός συμβατικού scooter, ούτε ένα μέσο καθημερινής μετακίνησης με κάποιους sport προσανατολισμούς. Είναι ένα καθαρόαιμο sport scooter, με ό,τι θετικό και αρνητικό αυτό συνεπάγεται.

Το Derbi GP1 250 απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Σε αναβάτες που ψάχνουν για sport οδήγηση και είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν λίγη από την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα συμβατικά scooter. Στο κάτω-κάτω, είναι ένα καθαρόαιμο sport μοντέλο που φροντίζει πρώτα από όλα να ξεσηκώσει τον αναβάτη του και να τον πάει από το σημείο Α στο σημείο Β, βγαίνοντας εκτός της απόλυτης ευθείας που ορίζει η Φυσική και να του χαρίσει μια διαδρομή διαφορετική από τις άλλες.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο στο τεύχος (03/07) του περιοδικού Moto Τρίτη που κυκλοφορεί.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ