net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Hayden ευχαριστεί όσους τον στηρίζουν

Στο πρώτο του βάθρο κατάφερε να ανέβει ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής Nicky Hayden, κάτι που του ανέβασε το ηθικό παρ’ όλο που δεν έχει τη δυνατότητα πλέον να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Το μόνο που μπορεί να ελπίζει είναι πως αυτό το βάθρο δεν ήταν απλά ένα ξέσπασμα.

 
Γράφοντας στο επίσημο site του στο internet, ο Αμερικανός αναβάτης ευχαρίστησε την Honda και τη Michelin για τη βοήθειά τους αλλά και αυτούς που στέκονται δίπλα του…

“Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές μου και τους ανθρώπους που με στηρίζουν κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης σεζόν. Πολλοί μπορεί να το θεωρήσουν αστείο, όμως έχω εισπράξει μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο στα paddock. Μαθαίνει πολλά πράγματα κανείς για τους ανθρώπους, όταν βρίσκεται σε κάποια δύσκολη φάση”

Τα σχόλιά του για το πρώτο του βάθρο “Ελπίζω αυτό το αποτέλεσμα να το θεωρήσουμε σαν μια αρχή και να μας “τραβήξει” σιγά - σιγά προς τα πάνω. Έχουμε ακόμα αρκετούς αγώνες και εγώ δεν έχω κάτι να χάσω αυτή τη στιγμή, οπότε μου μένει απλά να οδηγήσω καλά και δούμε που θα μας βγάλει…”

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ