net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή BMW HP2 Megamoto

Άγριο, με υψηλού επιπέδου οδική συμπεριφορά και ισχυρότατο κινητήρα, το HP2 Megamoto έρχεται να υπογραμμίσει την πορεία της βαυαρικής φίρμας προς τη νέα, πιο sport εποχή της. Η ιστορία “γράφει” και πίσω δε γυρνά… τα σύνολα με τον boxer κινητήρα έχουν μπει στο κυνήγι των επιδόσεων!

 
Με το βλέμμα, λοιπόν, καρφωμένο στο μέλλον, οι Βαυαροί συνεχίζουν να εκπλήσσουν και να προκαλούν, έννοιες που κάποτε ήταν δύσκολο να ταιριάξουν σε μοτοσικλέτα με σήμα τον έλικα.

Το τελευταίο δημιούργημα υπό αυτή τη φιλοσοφία και συνάμα το νεότερο τέκνο της σειράς HP (που προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων High Performance) συνοδεύεται από το διακριτικό τίτλο Megamoto, ο οποίος φανερώνει και την προσήλωση της κατασκευής στο ασφάλτινο τερέν.

Μπορεί να ξεφεύγει αρκετά από τα δεδομένα των Supermoto, αλλά αυτή είναι η κατηγορία στην οποία ανήκει. Πιο συγκεκριμένα, εντάσσεται στη νέα και ταχέως αναπτυσσόμενη υποκατηγορία των supermoto “βαρέων βαρών” και έρχεται αντιμέτωπο με Ducati Hypermoto και ΚΤΜ 950 SM. Ενδιαφέρουσα ευρωπαϊκή μάχη…
Στο τεύχος (26/07) Moto Τρίτη που κυκλοφορεί μπορείτε να πληροφορηθείτε για το νέο μοντέλο της BMW.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ