net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμή Zongshen ZS 150 Prance

Το Zongshen ZS 150 αποτελεί μοτοσικλέτα και όχι μοτοσικλετάκι, ενώ η ποιότητα κατασκευής του είναι αρκετά καλή, τα περιφερειακά του και ο εξοπλισμός του ιδιαιτέρως πλούσια και η τιμή του χαμηλή, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται οικονομικό, αλλά όχι «φτηνό»!

 
Δεν μπορούμε να σας κρύψουμε, ότι τι ZS 150 αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη! Τόσο στον τομέα της αισθητικής συνολικά όσο και στις λεπτομέρειες που το απαρτίζουν είναι εντυπωσιακό και μέρα με τη μέρα εκπλήσσει τον αναβάτη ακόμα περισσότερο. Η χωρητικότητα του κινητήρα του στα 150 κ.εκ. αποτελεί τη χρυσή τομή, μιας και καταφέρνει να είναι ελαστικός, αλλά και πιο ελαφρύς από έναν μονοκύλινδρο 250 κ.εκ. που θα δυσκόλευε τους αμύητους. Η θέση οδήγησης μπορεί να φιλοξενήσει αναβάτες κάθε αναστήματος, ενώ το τιμόνι παρέχει σωστή γωνία για οδήγηση στην άσφαλτο και σωστό ύψος για οδήγηση στο χώμα. Αν σε όλα αυτά προσθέσετε και τη τιμή του στα 2.290 ευρώ, το ZS 150 αναδεικνύεται ως μια πολύ συμφέρουσα και δελεαστική entry level πρόταση, που θα πρέπει να εξετασθεί σοβαρά από τους μελλοντικούς αγοραστές της κατηγορίας.

Περισσότερα για το μοντέλο, μπορείτε να διαβάσετε στη δοκιμή του, που συμπεριλαμβάνεται στην ύλη του τεύχους Νο10 του Moto Τρίτη (κυκλοφορεί 12/05)

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ