net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αν και είναι σημαντικά βασισμένο στο Z1000, το Kawasaki Versys 1000 είναι κάτι περισσότερο από ένα «ψηλό Ζ».

Είναι άνετο και μπορεί να κινηθεί σε sport ρυθμούς, χάρη στο ενισχυμένο πλαίσιο, τον βελτιωμένο κινητήρα και τις σφιχτές αναρτήσεις.

Ο κινητήρας των 1.043 κ.εκ. προέρχεται από το Ζ1000, αλλά έχει ρυθμιστεί για καλύτερη απόδοση στις χαμηλομεσαίες σ.α.λ.

Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, traction control και ABS.

Οδηγούμε το νέο Kawasaki Versys 1000

Σχεδιασμένο και εξοπλισμένο για να προσθέσει τη διασκέδαση στο ταξίδι, το ολοκαίνουργιο Versys 1000 μας ξενάγησε στους ορεινούς δρόμους της Τενερίφης!

 
Οφείλω να ομολογήσω ότι με το άκουσμα της είδησης (ότι δηλαδή η Kawasaki ετοιμάζει τον μεγάλο αδερφό του Versys 650, βασισμένο στο Ζ1000), δεν ήμουν σίγουρος κατά πόσο ένα τέτοιο πείραμα μπορεί να αποδειχτεί όσο επιτυχημένο απαιτούν οι απαιτητικοί καιροί που διανύουμε. Άλλωστε, η υποκατηγορία των adventure μοτοσικλετών ενδυναμώνεται με ραγδαίους ρυθμούς τους τελευταίους μήνες και κάθε νέος ανταγωνιστής πέφτει από την πρώτη μέρα στα βαθιά.

Η Kawasaki, όμως, μπαίνει με σιγουριά στη νέα υποκατηγορία, αποφασισμένη να διεκδικήσει δυναμικά ένα κομμάτι της πίτας. Και οι προϋποθέσεις μοιάζουν μεν δύσκολες, αλλά τα πρώτα υλικά των Ιαπώνων προσφέρουν εγγύηση. Το όνομα και η προχωρημένη αισθητική του Versys συνδυάζονται εδώ με την πλατφόρμα του Ζ1000, για να δημιουργηθεί κάτι παραπάνω από ένα… ψηλό Ζ.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ